Teenager Post

Va bara tvungen ;P

Instagram är ju nere

p.g.a. storm i USA ligger instagram nere... Det betyder att man får använda FB eller bloggen eller nåt sålänge. Jag valde FB såklart. Blogg.se appen finns inte till android, HUR MYCKET MAN ÄN SÖKER PÅ! Himlans dåligt ju! FIXA DETTA BLOGG.SE!
jag har i alla fall cyklat ner till havet med mamma o brorsan. Sen har jag o mamma Satt upp hängmattan (Jag fick leta efter den, mamma satte upp).
Mysigt var det:
Mobilbilderna är ju inte de bästa... Men den var ju tänkt till IG ;)

Matilda, bio, övernattning

HEJ IGEN! Jag bloggade inte alls igår för jag hade inte tid. Först kom  Matilda runt 14 någon gång. Se så var hon hos mig till 17 ungefär. Då packade jag kläder och åkte med hem till henne. Runt 19 åkte vi in till bion och såg Snow white and the huntsman Den var jättebra, fast den kunde varit bättre. Jag kan säga att jag inte gillade slutet, hade velat veta vad som hände efter...
Efter bion kördes vi hem till Matilda igen och så sov jag över! Idag åkte jag hem 11 och nu sitter jag här o har lite huvudvärk och käkar godis ;)
 

Typ bah dog


Ny bil!

Idag vaknade man tidigt igen för att dra sig in till Göteborg och köpa ny bil! Mamma fick (av pappa) en Peugeot 208!   
Med glas på taket så man kan titta rakt upp i himlen! hehe jättekul att köra under broar osv :P
Röd noir har hon. Den är liksom "brun" fast ändå inte...  Mysig i alla fall! och den luktar nytt! bäst av allt liksom!
älskar doft av garage och ny bil :)

De köpte grejerna (nästan allt)!

Nu har jag tagit kort på det som jag tänker visa upp! Allt är klart o redigerat nu (jag kanske lägger upp bilder på det andra sedan)
Bikinisarna är köpta i Frölunda:
Från vänster: Gliss balsamspray fick jag av mamma för ett tag sedan. Värmeskyddande spray köpte jag i Frölunda. Nivea Wash off köpte jag på ullared, bomullspadsen också!
Allt detta köptes igår:
Det silvriga armbandet på första bilden är från Glitter. Det andra armbandet från H&M.
Den svarta tröjan och de rosa shortsen - från Gina tricot
Den gråa L.A. Tröjan är från Gina tricot (samma shorts som bilden innan)
Nästan allt var detta alltså, jag köpte mer men de vill inte fastna fint på bild. 
 

-


Röd eller grön?

I förrgår kollade jag igenom lite kläder. Jag testade 2 tröjor (en röd och en grön) till min favvokjol. Nu har jag svårt att bestämma vilken som passar bäst... Det finns nämligen både rött o grönt i kjolen! Kommer nog växla lite när jag använder det ;)
Såhär ser det i alla fall ut (taget med webcamen för jag skulle bara visa Sara o Matilda från början) :
 
Vad tycker ni?
 
 

Baby annabelle - Janoskians

 HAHAHAHAHAHHA KAN INTE SLUTA SKRATTA!

Sry for no bloging

Har varit och shoppat idag. Mamma blev plånboken, men jag handlade nästan allt för egna pengar!
Sen när ajg kom hem var jag mega trött och bara lpg framför TV:n. Synd att jag inte gick ut o la mig... hehehe
Köpte 2 armband, shorts, tjocktröja och en vanlig (mag) tröja :) bilder kommer när jag redigerat klart alla. Håller fortfarande på med de andra grejerna! (HERREGUD VAD JOBBIGT DET VAR)
sålänge får ni se detta:
Tyckte den va fin! Emelie tog bilden när jag var med henne (och ja, den ska vara så ljus. vi "överexponerade" och experimenterade med kameran)

My favorite quote


Kan någon ge mig pengar?

Måste tjäna pengar nu på något sätt för jag vill ha nya kläder! Har sedan början av 8:an velat byta ut garderoben! fast jag har alltid velat det, hehe. Aldrig nöjd liksom 
SÅÅ AVUNDSJUK!
Women's Fashion | Lockerz haanas
 
.Live.Laugh.Love. The Spark in you
Fashion Hype Fashion lover ♔
Fast egentligen ska det inte spela någon roll vad man har på sig, det är ju insidan som räknas. Men utsidan krävs för att folk ska vilja ta reda på insidan tydligen...
Alla bilder är från we♥it

Celebrity chrush

Haha jag vet inte om någon visste att jag gillade Leonardo Dicaprio? haha har inte varit så stort som 1D liksom men Jag satt o sappade mellan filmkanalerna och såg att "The beach" gick, jag bah: ÅÅÅÅÅ LEONARDO DICAPRIO! Han spelar även i Titanic (men det tror jag de flesta vet) The beach är i alla fall jättebra tycker jag! Lite bilder på honom ♥
Tumblr_m5mypsjxu91rp6di5o1_500_largeTumblr_m26iphovge1qbv679o1_1280_large1_large87046205268050331_utd7ubyt_f_large
HAHA han är lik en jag känner. Fast Leonardo är snyggare ;)
 

Haha ska lätt testas!

Haha shit vad coolt! Sara hade hjärtat den på we♥it! Så coolt!
121597258659486138_y5uokzcp_f_large

Rutiner?

Nu har jag vaknat, ätit frukost och gjort yoga! haha blev så trött och avslappnad av yogan igår att jag fick lust att göra det idag igen ;) Haha snart blir det väl en rutin också! Ska nog göra mer yoga ikväll, hehe
Jag gick över till grannarna igår, supertrevligt var det! De hämtade mikrofoner, högtalare och allt sen så satt 2 st. (Kommer inte riktigt ihåg deras namn. Men det var en äldre och en yngre man) Och så spelade de gitarr o sjöng! Det var jättemysigt och jag var där till 1 ungefär. Jag gick hem för att mitt öra pajja och jag blev lite rädd. och det var ju inte så långt att gå... över vägen, sen var man hemma!
Nu ska jag ta kort på grejerna jag köpt! Har inte kunnat göra det för batteriet i kameran har varit slut och så har jag letat efter de andra men dem är borta! Så nu har jag laddat det som satt i! Bilderna kommer upp i ett inlägg senare ;)
SÅDÄR VILL JAG KUNNA GÖRA!

grannar...

Jag åkte in till Emelie idag! Men kom hem nu för att äta och för att jag började bli trött, men ska nog gå över till grannarna strax :P dem har haft gäster i 3 dagar nu! Bara vuxna gammla människor... men idag tror jag någon av deras söner är hemma hos dem så de har väl med sig några kompisar! KUL? NJA
Nä nu ska jag fräsha upp mig lite SEE YA!
Haha var bara tvungen!
- I poked Harry styles at a gay bar and he proposed to me. HAHAHAHA orkar inte xP
haha 1997 är det bästa året ju! Det är det alla directioners vill liksom! gifta sig med någon meddlem :) 

Yoga

Har nyligen kört lite yoga, skönt! Är dock mega trött och irriterad. Ska kanske hitta på nåt med Emelie senare :)
Nä nu måste jag rycka upp mig och göra iordning mig. Ska be mamma köra in mig om det blir nåt med Emelie :P
LÅT MIG TRÄFFA DEM NÅGON GÅNG:
 

hoppas alla haft det bra!

Nu sitter jag och "myser" på mitt rum. Våra gäster har åkt hem och aa, jag har inte så mycket mer att säga. Ebba följde med hit så jag va med henne. Det är dem vi ska till turkiet med!
vacker bild mamma tog? mamma: Se helt miffo ut nu så får jag ta kort!!
Gillar min dubbel haka där också, jaaaaa verkligen :P

Midsommar!

Godmorgon! Midsommar idag ju :D
Ska tydligen regna vilket är VÄLDIGT typiskt. Men nu ska jag spela, för jag kan inte röra mig utan att det gör ont (brände ryggen igår...). SE YA.
Denna la Jai ut på instagram. Brooks brothers: 
VACKERT!

TIPSA MIG

Jag har påbörjat en spotifylista med de flesta sommarlåtarna. Men den är bara 1 timma och lite till! jag vill ha den i typ 5 timmar (kanske mindre)! Så tipsa mig lite nyare och braiga sommarlåtar så är ni supersnälla! kanske även kör bloglovinbyte eller länkning då! Det kan ni skriva i slutet av kommentaren så fixar jag det, fast bara om jag använde någon av låtarna ni tipsa om och om de är bra. hahahaha :P 
såhär ser listan ut just nu:
Haha alla är inte precis somriga men de är bra dans låtar (sådana som symboliserar lite sommar), andra är super somriga men inte alls dans "vänliga" ;)

Varför alltid mobilen?

Alltså jag har väldiga problem med att tappa saker... men på nåt sätt tappar jag inget annat än mobilen hela tiden? Alltså jag kan hålla i typ 5-7 grejor samtidigt men det jag ska tappar är ju förstås mobilen, den grejen man inte får tappa! Så är det alltid :(
Snart ser den väl ut som denna? (fast detta är en iphone)
 
(bildens källa)

Kan inte få nog...

... ligger nämligen och solar idag igen ;)
Fast idag blir det ryggen för jag vill inte bli mer bränd på framsidan, det svider så hemskt ;) hahhaha
Någon som kallar sig "anonym" vill att jag lägger upp vad jag köpt på ullared, Jag ska... snart. Jag måste bara fixa iordning andra grejor, jag har ju ett liv utanför bloggen också ;) Sen så har jag ju skrivit att jag ska lägga upp bilder på andra saker jag köpt. Som t.ex när jag var med mamma på hennes jobb (alltså när jag var i frölunda). SNART, jag lovar! Men jag måste hjälpa Hanna med hennes design först, sen så måste jag ta spruta, städa och massa mera! Ska även till havet med Sara idag, hoppas jag. Så idag kommer bloggen i andra hand :)
Sitter vid mammas dator så det får bli en gammal bild på mig och Matilda E ;)
- asså hahahahaha töntar
hittade även denna.......
hahahha orkar inte... Så himla fula!

Bara för att jag är brunett behöver jag inte vara smart och Bara för man är blond behöver man inte vara osmart.

Ska berätta massa roliga dialoger nu. Eller rättare sagt 2.

När Sara och jag kom tillbaka från en liten promenix:
Mamma - Du är djupt blonderad, att inte använda solkräm är det dummaste man kan göra!
Jag - *går till spegeln* Vadå? jag är inte blond? Solen har inte blekt mitt hår alls!
Mamma - Precis, blond...
Ok mamma, jag håller med dig. Det där var dumt av mig :P

Jag, Sara och Rasmus sitter på vägen och snackar:
Rasmus - .... Justin bäver
Jag - Men hallå?! Justin BÄVer är ju inte alls likt Justin bieber! (*tänker efter*) Sen så säger man ju bara bäver i svenskan inte i engelskan! Så det är inte alls ett bra namn! (*mer tystnad*) På engelska heter ju bäver beaver... Justin beaver........... MEN!!!
Sara och Rasmus - HA. HA.

Det var något i stil med det. Inte den bästa dagen för mig idag. Fast jag brukar inte vara så smart, bara i skolan i arbetena och så (och det är ju tur det...)
 

Målat naglarna och just nu är jag en tomat. nej jordgubbe!

Japp, mamma blev "sur". Jag hade låst dörren så skulle jag öppna för mamma och Emil. Mammas första kommentar, 2 sekunder efter jag öppnat: OJ VAD RÖD DU ÄR!! Hahahaha hon sa inte ens hej! 
Sen skällde hon ut mig för att jag inte använt solkräm och så sa hon att jag fick skylla mig själv och inte klaga på henne att jag bränt mig, hehe :P
japp, tomat. Fast sen kom jag och Sara på en grej... Jag vill inte bli kallad tomat. jag vill bli kallad JORDGUBBE! för dem är godare och också röda! :D (oftast mer röda, tomater brukar bli lite "oranga") så här är jag jordgubbe:
Haha redigerings skills, jag vet ;)
Mina naglar blev jättefina! NÖJD (sorry för den halvtaskiga bilden, det är svårt att ta kort med 1 hand tycker jag...)
Färgerna i bakgrunden är de jag använt såklart! det silvriga och vita köpte jag på ullared igår. Och ja, jag vet att det är puckat att använda dekorations-nagellack som bakgrund på hela nageln... Men jag gillar den rosa :P 

SUN! :D

Idag är det en bra dag :)
SOLEN SKINER, INTE ETT ENDA MOLN PÅ HIMELEN! (förutom flygplans moln) Har solat sedan 11 i morse... Har fått den snyggaste brännan, inte! Men brun är jag i alla fall! Kan inte ha en vanlig tröja på mig för då ser man vita ränder över bysten -_-
hahahaha mamma kommer bli sur, för jag är röd också... :P
oredigerad, snabbt tagen bild

Glömde... igen -_-

kul att all energi kommer tillbaka på kvällen... NEJ! Har tittat film och allt men blir inte trött igen! Skulle nog kunna springa marathon om jag inte haft så förbaskat ont under foten :O
Nu var det så att jag skulle skriva om något annat igen, men så har jag glömt det! typiskt mig! -_-
Helt osminkad, men tror ni överlever ;)
Redigerade den pyttelite eftersom webcamen suger och gör allt brusig... heheh
ojojoj suddigt!

Shoppat

Somnar nog snart! gick upp runt 6 för att hinna göra i odning mig (vilket jag ändå knappt hann -_-), sen bar det av till Gekås (Ullared)! köpte lite behövligt bara. När vi var klara med det åkte vi till varbergs sjukhus med brorsan. Somnade nästan i väntrummet... ca. 14.00 åkte vi därifrån och då var jag typ död! somnade i bilen och sov HELA vägen hem! (typ 1 timma) Sjuk kontigt! förmodligen för att jag är förkyld och för att jag gick upp så tidigt...
Tänker inte visa vad jag köpt, för jag orkar inte just nu ;P

-puss, hej

HAHAHAHAHAHA, kobete

DÖÖÖÖÖÖR, såhär stod det när jag försökte uppdatera statistiken:

Vad har det med saken att göra liksom? xD aaahahahahahha 

Veckans...

HERREGUD JAG HAR JU INTE GJORT VECKANS PÅ JÄTTELÄNGE NU!
så nu var det dags igen: VECKANS VIDEO
Häromdagen laddade Luke från Janoskians upp en video på youtube. Han har fått väldigt många mössor av sina fans (VÄLDIGT många!) Så ja, detta är videon!



skulle publicerat detta inlägg igår. Men vågade inte p.g.a att jag inte fattade varför det blev en gul ruta... frågade om detta i inlägget innan. Men en tjej från min klass, också kallad Johanna, svarde på det! 
Titta in på hennes blogg! :D
Läser hennes blogg så ofta jag kan! Skriver bra och bjuder på sig själv gör hon! SÅ TYCKER JAG EN BRA BLOGGARE SKALL VARA (oftast därför jag bjuder på mig själv) hihi :P

Video?

Jag kan inte lägga upp en video! Hur gör man på den nya plattformen? inte somm innan i alla fall! det blir liksom en ruta med en grejimojj inuti, inte en video! SNÄLLA, DEN SOM VET HUR MAN GÖR PÅ NYA PLATTFORMEN KOMMER JAG LÄNKA TILL!  Ha det bra sålänge, nu ska jag gå ut och sätta mig med datorn ;)

Matilda hade hittat denna bilden och lagt upp på sin blogg. GUD VAD JAG ÄLSKAR DEN! Ser så himlans härligt ut! vet inte riktigt varför jag gillar den så mycket... ;)

Språkresa

Jag nämnde ju språkresa i inlägget innan... Ganska länge nu har jag tjatat på mina föräldrar om att jag vill på språkresa. För några dagar sedan fick jag reda på att 2 av mina gamla kompisar skulle på språkresa, då blev detta ett stort samtalsämne i min familj! Nu är det så att det finns en sista-minuten-resa till brighton som jag kanske ska åka med på! fast det är inte den svenska varianten utan den med ungdomar från andra länder också! Jag är lite fundersam men det skulle nog vara mer lärorikt att åka på den med andra ungdomar som inte är från sverige. Dock är det så att den resan avgår 2 dagar efter jag kommit hem från Turkiet, så det blir rätt så "jobbigt" men jag vill så gärna åka! Vi får se vad det blir av detta, kommer ju blogga om det!

-brighton pier

Sorry for party rocking

Har ju inte bloggat idag! gah!
Har en ursäkt faktiskt... Imorse vaknade jag 10, så kom jag på att jag ville följa med mamma till jobbet. Frukosten kastade jag i mig, sen klädde jag på mig, packade smink, borste osv. och så fick jag kuta ut! Gjorde iordning halva mig i bilen sen resten på jobbet. Var där 11-17.30 ungefär. KÖPTE 1 och ½ BIKINI (en hel bikini och en underdel)!
Köpte även värmeskyddande spray eftersom jag börjat platta håret igen (smart nu till sommaren då man ska bada va? svar: NEJ)!!
Jag lägger upp bild på det imorgon, orkar inte nu. Men sen när jag kom hem åt jag en himlans god middag! efter det såg jag film... Nu har jag, i några timmar, suttit och pluggat på om språkresor! (mer om det i ett annat inlägg)
Nu blev det så mycket text igen! -jobbigt!
bilder: (ÄLSKAR sådana hära sorters bilder)


"Kalas"

Skulle tydligen till farbror och fira födelsedag idag! Bor uppe runt Tjörn han och hans fru så det tog ju sin lilla stund att åka dit, var där i ca. 5 timmar! :O
Hade jättemysigt med lillkusinen (fasters barn). Vi hade 3 ipads där + några mobiler, haha nööööördar, så det var ju som ett kalas brukar vara nu förtiden ;) Dock tog vi inte med våra ipads... då hade alla fått varsinn apple grej (typ)

Goa killar! (bror+kusse) tagen med mobilen

-Aldrig använda paraply när det regnar

Godmorgon alla pigga och glada! Idag är det lördag igen! Fast det spelar ingen roll för mig... JAG HAR JU SOMMARLOV! Idag ska jag kanske vara med Matilda igen, om jag har tur. Annars blir det slappa! Kommer snart vilja ha skola igen då det knappt kommer hända något varannan dag (typ) :O

-YO

Go dag

Kan berätta om dagen förrästen! SUPERHÄRLIG VERKLIGEN!
Åkte in till Matilda kring 14.00, Först var vi ute lite, sen gick vi in. Efter ett tag gick vi på en svinskön promenad till statoil, det var varmt och solen strålade! Vi köpte läsk och chips (namnam) som vi åt påvägen tillbaka! När vi kom tillbaka satte vi oss och läste massa tidningar, sen gick vi ut och "lekte" med Robban, Viggo och Rickard på studsmattan (kastade boll i ansiktet på varandra). Jag åt hemma hos Matilda, jättegod grillad lax, till "efterrätt" grillade vi mashmallows (?!stavning!?) och efter det stack jag och Matilda ut igen! Vi typ "väntade" på bussen. Kom hem vid 20-21. Var trött p.g.a pollen och en MEGA ÄCKLIG FÖRKYLDNING JAG FÅTT!
Bilder jag lagt upp på intagram fast utan beskärning och "filter" tagna med mobilen ofc:


Följ mig på HANNALSCHMIDT @ instagram

På busshållplatsen

Haha hade bara lust att lägga upp den finfina bilden på mig idag när vi satt  vid busshållplatsen jag och Matilda ;)

Ansiktet ser väl sådär ut... MEN TUMMEN BLEV PERFEKT!

Normalt...

Man undrar ju vad som hände när man hör pappa spela piano innifrån toaletten... Tja , det är i alla fall inte normalt ;)

Bildens källa
p.s. Vi fick hem ipad 3 och apple TV för några dagar sedan, så jag tror han spela på paddan... :O

Ska snart till Matilda!

Har städat, spelat och nu äter jag mat. Sen ska jag till Matilda! Rätt så bra dag ;)
Jag idag:
Vet inte varför, men gör alltid "tummen upp" haha

Ibland hänger jag inte riktigt med...

... för det var som sjutton vad fort 8:an gick! Får nästan lite ångest :S
Känns som det var nyligen man var så taggad över klassbytena! Att man tänkte "åå fan, vi ska gå i särbyggnaden" (en byggnad bredvid stora skolan. visste inte riktigt vad jag skulle kalla den). Men nu till 9:an flyttar vi in till stora skolan igen!

Kan ju ta och berätta allt som hänt under 6-8:an och vad som händer till 9:an:
6:an - började på skolan, bytte mentor till VT, bytte klassrum och skåp.
7:an - bytte mentor till VT.
8:an - nya klasser p.g.a lärar grejs, Nya mentorer och lärare (hade ingen av lärarna jag hade innan), bytte byggnad
9:an - tillbaka till gamla byggnaden igen, får nya skåp (IGEN!!), Kanske andra lärare(?)
Ja, vi har bytt skåp varje år! VÄLDIGT JOBBIGT FAKTISKT! 

När man äntligen börjat trivas på ett ställe byter man, typiskt. Vi får nya rektorer nu också förrästen! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA SJUTTON VAD JAG LÄNGTAR TILL GYMNASIET! eller inte :O
Jag säger såhär: Alla ni som orkat läsa detta, borde få ett stort fett diplom!
oh yeah (skulle egentligen lagt upp skolfotot, MEN HITTAR DET INTE?!

Jag bjuder alltid på mig själv...



Sjukt läskigt, men så är det! Det går fort nu!

The Petabyte Age
Tänk er! Tiden går sjukt snabbt... Jag menar, kolla historian de skrev i början!

Schools out

Tänkte skriva lite om kvällen ;)
Tog knappt några bilder, orkade inte typ :P Men några på Erik Hassle och ni får 1:

Haha sämst kvalite, men anväde mobilen.
Jag och Sara åkte in kring 18 och så träffade vi Rebecca en Emelie (en av Rebeccas kompisar). Det var lite blygt i början men vi var sedan med dem hela kvällen. Hade gör roligt verkligen! skumdiskot var typ bäst, fast jag o Sara åkte hem medans det höll på (mamma hade lovat hämta oss då. Eller asså, mamma sa att hon skulle hämta oss då + att Saras mamma hade inte tillåtit att åka hem senare skulle jag tro), MEN JAG HADE VELAT STANNA LÄNGRE! 
Jag har inte så mycket mer att berätta egentligen ;) en liten bild på ett armband man fick om man var med i "nykterhetstävlingen", MAN KUNDE VINNA EN CYKEL ELLER PRESENTKORT PÅ 4000:- TROR JAG DET VAR! OMB! och det enda man var tvungen att göra var att hålla sig nykter ;) Inte så svårt på en drog och alkoholfri "fest" ;P

Fint armband va? haha minibilld :P

Summer inspiration

Det är JUNI och bara 15 grader ute. Vad hände egnetligen? Det är väl nu värmen ska komma? Får nöja mig med härliga sommarbilder istället... ;)
218565388135305871lsythzegc_large
380344_10151836172410722_738017847_n_large
Tumblr_m5m1o02xbr1qfcn36o1_500_large
Tumblr_m2j1fdt1621rtolh7o1_500_large
Watersport_large
Tumblr_m5fuk9ifwy1qd8v8so1_500_large
ÅÅ nu får värmen komma tillbaka!

Är jag en testare?

Jag är tydligen en testare av nya blogg.se! Kan säga att jag har problem att hitta, men lär mig väl snart... Någon mer som är det? 
Tycker det ser väldigt fräsht ut! fast aa, lite rörigt då... Men det blir roligt ifall alla skall använda denna! Det bästa är att man ÄNTLIGEN kan läggga in inlägget i FLERA kategorier! det är något jag har saknat sedan jag bytte från blogspot.com till hit ;) SUPER BRA! 
Hoppas det blir nåt bra av detta nu :D
(gammal bild)

NU ÄR DET SOMMARLOV!

Fattar ni?! ska försöka få den bästa sommaren av alla! såhär fiin ska jag vara när jag åker in till schools out sedan. på avslutningen hade jag shorts, inte jeans :P
-Tröjan är från gina tricot, det var den jag köpte med Sara
-Halsbandet fick jag av mormor i födelsedagspresent, kommer från JC
-Jeansen är gamla och kommer från Gina.
FÖR ER SOM VILLE VETA! Blir ju "tjatad" på av vissa att man ska lägga upp dagens kläder... SÅ VARSEGOD ALLA NIFIKNA MÄNNISKOR!
Juste! Banduen är ju från Gina också  (den har visst åkt ner lite på bilden... hehe pinsamt)

1D kör leap frog på scen!

Asså så himla coolt om man hade kunnat! :O
HUR KAN MAN HOPPA ÖVER NÅGON SOM ÄR LÄNGREÄN SIG SJÄLV?! (det är Louis som hoppar först, när Harry står HELT rakt!)

Asså haha, smart man kan vara...

Hade massa tråkigt så ja, jag gjorde detta... för jag är en tönt ;)
Hur mycket IQ har du ?
Har du...
(x) sprayat parfym i ögat?
(x) trasslat in ditt hår i hårborsten?
(x)gått in i en lycktstolpe?
(x) fått tuggummi i håret?
(x) fastnat med tungan i ett räcke på vintern?
() slagit sönder ett glas när du ska hålla tal?
(x) missat blomkrukan när du skulle vattna blommorna?
(x) trampat barfota på en igelkott, geting eller liknande?
(x) tagit på vänsterskon på högerfoten och tvärt om?
(x) slagit dig på fingret med en hammare?
(x) råkat trycka på stänga-knappen på datorn?
(x) snubblat på en fotboll?
() gett hundmat till en katt
(x) kallat en lärare för mamma eller pappa?
(x) snubblat när du stått helt stilla
() fått IG på fler än fem prov i rad?
(x) sprungit på ett litet barn?
(x) gått i en vattenpöl med ett hål i skosulan?
(x) tryckt in din nyckel i fel lås i skolan och försökt att öppna?
(x) frågat vart din mobil är när du håller den i handen?
() gått in till fel hus när du skulle hem/ eller till kompis?

Resultat: 17

5-10 - du är rena geniet
11-15 du kunde ju vart smartare
16-20- det är ett seriöst fel på dig
21- eller mer - SÖK HJÄLP


Sara och Matilda måste!

Sara och Matilda, nu är det så att jag verklien vill gå på "schools out" så SNÄLLA säg inte att ni inte får! då får ni smita ut för jag SKA dit, men INTE ensam.. så KOM MED MIG! KOM MED MIG! KOM MED MIG!
random bild :S

yoho!

Klicka play!
Orkar inte skriva något och ville bah uppdatera med lite musik, kanske går bra?
Sara och Matilda har varit hemma hos mig idag. Jag och Sara käkade ingefära ;(
DET ÄR DET ÄNDA JAG KOMMER SKRIVA! HAHAHHAHAHAH :P
bara för att jag har bildbrist ;)

SNÄLLA KOM UPP!

Har uppdaterat massor, MEN INGA INLÄGG KOMMER UPP! Typ magi om detta kommer upp. Orkar inte skriva om allting igen så blablabla... hehehe :P
är klar med hannas design. kolla? HÄR. Nu går ajg och lägger mig, orkar för sjutton inte mer :/
-usch....

9GAG

Kände att jag behövde skratta. Då blev det 9GAG.COM
Nice look guy
The f**k is this baby?
I can't be the only...
You, a trouble maker
We all have that friend...
Crawling in my beer
The power of Dell
Meanwhile in japan:
Meanwhile in Japan
More of Thor
It's not what you think it is
It's not always what it looks like!

PUSSLA?

Tror jag har kollat igenom detta inlägg minst 1000 gånger! Har väldiga problem med stavningen idag!
Sitter vid min dator och försöker komma på nåt roligt man kan göra! Sara pusslar tydligen så det kanske blir mitt tidsfördriv ikväll, måste ju vara vaken i några timmar till för glassen... hehehehehe. Den ska blandas och blablabla så det inte blir "frost/is-kristaller eller vad det nu heter ;)
JA pussla ska jag! Detta vackra över "time square" i new york, som jag pusslat 1 gång innan ;P

Shoppat med Sara

Därför bloggar jag inte förens nu.
Ska sätta igång mitt "glssbakande" när mamma kommer hem, om typ 1h. SKA BLI SÅ HIMLANS GOTT! NamNamNam :)
Förrästen, ville ni se vad jag köpt? hehe ni får se solglasögonen för de andra kommer visas senare! Ska kanske ha det på skolaavslutningen ;) även fast det är mer vardagliga kläder.

GAHAHA ORKAR INTE!

Har varit rätt så flamsig idag, men också på väldigt dåligt humör. Lätt irriterad :O
Men eftersom jag är flamsig dog jag ju för dessa "gammla" bilder :D
Åhåhåhå alldeles för mycket fritid... ;D

VILL BLOGGA!

Men har inga idéer längre... Har nyss suttit och klippt ihop en liten film, men lägger inte upp den... hehehehe elak jag är va? Kanske någon gång om några år, men bara kanske. Ska spärra den efter jag visat mina kompisar, moahahaha! 
JAG HAR LUST ATT BAAAKAAA! Ska nog göra egen glass imorgon, om mamma eller pappa kan köpa färskt frysta blåbär. DET SKA BLI BLÅBÄRSGLASS! mummmms :)
Kanske kan lägga upp mitt vackra recept på den då? jag menar, blåbärsglass recept har ju inte alla eller? inte ett så gott som jag har tror jag inte ;)
Ser det inte gott ut?
bilden källa

PLL - SÅ HIMLA VÄÄÄRT!

Är på 4:e Pretty Little Liars boken nu! känner mig stolt! Har aldrig gillat att läsa, men dessa är lagom för mig. Inte så himla långa kapitel och det är spännande! tips till er som inte gillar att läsa men blir tvingade (som jag blev), LÄS DESSA!
är då på "unbelievable" men på svenska heter den "intriger"

Funderar

kanske ska göra ny design snart? men orkar typ inte... Sen måste jag göra klart en design jag gör till en tjej som heter Hanna, så den ska bli klar innan jag kan göra en egen. Men någon som har idéer på hur man gör en finfin design? Behöver lite ny inspo!
Vet inte varför men denna bild älskar jag. den ger mig typ inspiratiion:

Lol so true


Lite senare...

Måste göra Engelska artikel så lol so true kommer upp sen ;)

TRALALALALA

Fick nyss veta att lilla Matilda fått öroninflamation och spytt :( stackarn
Men jag hade tänkt att lägga ut några bilder! dessa:
( ↑ = jag, hehe )
( ↑ hände idag...)
ok, man ska inte lägga ut för många av dessa. Det blir jobbigt för läsaren... Men snart kommer fler "lol so true" upp!

Sista DH... för alltid! :(

Mamma och pappa förstår ibland inte vad jag berättar, även fast jag berättat det typ 100000 gånger innan! då blir man ju lätt irriterad! visst?!
Men tack vare er fina människor som kollat in min blogg idag, och faktsikt lämnat kommentarer (godkänner dock inte alla eftersom jag inte tycker det ska spela roll om man ska se det för vissa tar det som en tävling. godkänner max 2-3. sen så är ju kommentarerna mest riktade till bloggaren), så blev jag på himlans mycket bättre humör! så puss på det så säger vi förmodligen godnatt nu för sen kommer Desperate Housewives sista avsnitt för alltid (SÅÅÅÅ HIMLA SYND!) *sadface* Så jag ska sitta och gråta för det och om inte 1:a avsnittet till 3:e säsongen av PLL kommer ut allt för sent inatt ska jag se det!
var störtsäker på att jag hade en redan upplagd bild på DH (desperate H...) Men nej! så vi skiter i det helt enkelt ;)

WTF!?

- Where's the food!?
Ok är egentligen inte hungrig alls, men jag vill ha nåt gott! Idag blir det kyckling! Funderar seriöst på att bli vegetarian... jag tänker aldrig mer hjälpa någon med att stoppa in en uppstoppad kyckling i ugnen igen! HEMSK SYN!
Haha, nej jag ska inte bli vegetarian! Men ska däremot kanske hoppa över kött någon gång ibland! (typ äta pasta eller nåt)
-
Jaja, det var inte det jag skulle skriva om ;)
faktum är att jag faktiskt glömt vad jag skulle skriva om...
Vad ska ni äta idag då?
inte piller hoppas jag...

Äntligen!

Nu är dessa äntligen MIIIIINAAAA!! (ursäkta minibilden...)
Beställ dem HÄR eller leta upp dem i butiken ;)

Känner mig forever alone...

eftersom jag knappt bloggar längre har ag förlorat SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR många läsare! Nu börjar det visserligen gå uppåt igen, men måste bara dela med mig av detta sorgliga... IGÅR hade jag lika många läsare som jag brukade ha, men idag har jag bara haft 7 :( buhuhuhu vad ensam man känner sig! Fast ska igentligen inte säga så då det faktiskt är ganska många ;)
vad hände med statistiken?
Och en grej till ;)
Har jag bara 2 följare på bloglovin?!?! HAHAHAHAHAHAHA EFTERBLIVET!

Fotat idag :)

Följ mig på @HANNALSCHMIDT - instagram
Bilder jag tagit i dag:
FRÅGA: Finns blogg.se appen till android? hittar den inte :( skulle vara lättare att kunna blogga från mobilen även fast folk säger att den suger...

Maaaat!

idag blev det pizzabullar till lunch :)
Hade bara lust att göra det så då blev det så! nu skall jag övetala mamma att jag ska få melon eller nåt annat gottit. Ha en fortsatt bra dag!

Hos Matilda

Just i denna stund sitter jag vid Matildas lillaskoldator ;)
Matilda äter just nu men inte jag! orkar inte men ska nog äta hemma lite senare (åker hem vid 19 för då ska Matilda göra annat med familjen) Men jag har inga bilder här så det får bli något hon har på sin dator (hehe rotade igenom)
tyckte den va fiiiiiiin!


RSS 2.0