Buttermilk

pappa har nyligen fått hem boxee och kollade runt lite där. Så hittade han denna videon. Tyckte den va lite rolig: 

Det blir ju typ inlägg varannan dag?

Det var inget fel på dataladdaren som jag trodde... Det var bara att strömmen i halva mitt rum var borta. En "propp" hade gått, haha.
Men idag ska jag nog bara ta det lugnt och lite så. Vara med Matilda eller Sara tror jag (eftersom de bor närmast). Det är i alla fall lite sol just nu! Hoppas på att det kommer hålla hela dagen. 
Några bilder som var hjärtade av Sara på We♥it
TumblrUntitledI wish I had an oceanso cool / Hotel Jobs in Maldives: Hotel Vacancies - Six Senses Laamu Resorts Maldives - w
 

Dålig bloggning...

Det är ju sommar så jag måste faktiskt skylla på det! Igår var jag med Matilda W HELA dagen och vi var ute med båten från 13-23. Hade jätte roligt! Matilda trampa i bajs BARFOTA! hahahahaha jag är så elak som säger det hela tiden ;) Lille hunden var med, och åååååååååå så gullig! supermysig och "sov" typ hela tiden! hihi
Idag var jag tvungen att vakna tidigt för vi skulle o köpa matta o kolla tatuerings studion. JAG FÅR FÖRMODLIGEN MIN NAVELPIERCING NÄSTA VECKA! YEY!
Sen när jag kom hem var jag med Matilda E så åt jag nyligen o så får vi gäster snart också.
Inlägget om turkiet är snart klart!  bara det att min dator är pajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj (IGEN) och pappa är i budapest så hur ska jag kunna fixa den?! 
mycket info i ett inlägg. men måste stänga av för ska städa och batteriet är snart slut, bye!

Idag:

Idag har jag varit med Sara. Cyklade ner till havet vilket var ENORMT jobbigt då mamma höjt min sadel så hon kan testa cykla på en damcykel eftersom hon ska köpa en ny och inte vet vilken sort hon vill ha (lång mening?). Sen har vi varit nere vid lekplatsen o kastat boll bl.a och så har vi haft vattenkrig, haha. Sprutade ner Sara när hon fyllde på sin vattenpistol :P
Imorgon kanske jag följer med Matilda ut med båten och är där hela dagen, hoppas det går och blir kul!
Men nu ska jag nog mysa framför PLL en stund. Har missat 2 avsnitt!

är man så gammal? hehehehe


Igår o idag

Igår var ajg nere vid havet med Matilda E. Badade i svenska havet för första gången i år! Idag var jag med Matilda igen, badade i deras pool ;) Inte så mycket mer har egentligen hänt... Spelat lite LBP (Litte Big Planet) 2 har vi gjort. Typ min o Matildas "grej", haha. Det känns så konstigt för jag har inte varit med Matilda på hela sommarlovet och vi brukar ALLTID vara med varandra!

*Skriver*

Bloggade inte igår. Var med Emelie och åkte porsche och va ute i trädgården. Fast inte i den ordningen ;)
Jag jobbar på ett megalångt inlägg om turkiet så det är det ni väntar på! Jag tycker det är jättekul att skriva det, men lite sorgligt... Hade det så himlans bra! buhuuuu vill tillbaka!
 

HEMMA!!

Men vill inte vara hemma :( VILL TILLBAKA! Saknar värmen något enormt! BUHUHUHUHUHU kolla liksom på denna bilden, Kvällstid och 35 grader! 

Mitt egna försök

Jag ville testa göra en bild som denna:
Mitt resultat när jag testade snabbt här hemma:
Måste ställa in kameran lite bättre nästa gång...
Den översta Tycker jag blev coolast ;)

Idag åker jag hem.

Jag sitter just nu på hotellrummet och vilar ut lite. Blev Inte mycket sömn inatt för jag, Ebba o Sofia festade till 2. Sen gick jag upp/vaknade runt 7-8. Vill inte åka hem! :( trivs bra här i värmen bland folk jag inte kommer träffa igen. Saknar dock mina små kompisar där hemma. Nä nu måste jag gå. Hörs när jag kommer hem :)

Idag åker jag hem.

Jag sitter just nu på hotellrummet och vilar ut lite. Blev Inte mycket sömn inatt för jag, Ebba o Sofia festade till 2. Sen gick jag upp/vaknade runt 7-8. Vill inte åka hem! :( trivs bra här i värmen bland folk jag inte kommer träffa igen. Saknar dock mina små kompisar där hemma. Nä nu måste jag gå. Hörs när jag kommer hem :)

Turkiet nu och då

Vi har ju varit i turkiet innan. Det var 2010. Då var vi på hotellet med Medelhavets största pool. Pegasos world heter det :)
lite bilder:

Ni kanske märkt mina nya kategorier?

-mobilbilder
-roligt
-tidsinställda
-tips
De flesta har kommit upp nu när det varit tidsinställda inlägg. Kolla in på dem om ni inte är säkra på vad som finns där ;)

Nail inspiration

토끼~♥Asterisk - ginger-ale8696.pinger.plTumblrHey! Bem vindo!mãe, não acredita em nada do que eu postar aqui.☁FUCK YEAH CUTE WISHES!Cest beau.one little smileUK2 | Flickr – Compartilhamento de fotos!nail art de jornal | Flickr – Compartilhamento de fotos!Fashions fade, style is eternal.Dyamond skyNail Art Designs Gallery (Great color nails with white spots)Search results for nails on imgfavebeach, beautiful, belt, black, blue - inspiring picture on Favim.comtumblr_lrxjcpDgyn1qe9qeao1_500 | Flickr - Photo Sharing!
Alla bilder är från WE♥IT

Dog när jag såg detta. Sen så kom slutet

Gruesome human bakery

Twinkle twinkle...

 
Dock inte i samma ordning som bilderna... heehehe

9 filmer jag måste se

- LOL
- Pretty woman
- Avengers
- The amazing spiderman
- breaking dawn part 2
- Bilar 2
- baksmällan 2
- Captain america
- Green lantern
Jag vet att det är konstigt att jag inte sett en del av dessa filmer redan. Men jag har inte varit så inne i att se film på ett tag. Men nu det senaste har jag fått intresse igen.

Bästa av senaste "LOL so true"

 

Random swag 3 - Connor Franta

 Connor Franta är en kille som gör veckan roligare! Prenumenera på hans youtube kanal så får du massa roliga videos varje vecka!
 

Satt o tänkte på detta. Sen hittade jag denna bilden


Teenager posts


Olika sidor jag är med i

Tumblr. - Här
We♥it - Här
Twitter - Här (Obs! ni måste nog vara inloggade på eran egna twitter för att kunna se denna)
+
HANNALSCHMIDT på instagram :)
Jag är medlem på massa mera liknande ställen... Men när jag kollat igenom så kände jag "nej detta kan jag inte publicera här!" + att de jag lagt upp har mitt riktiga namn, vilket jag inte har på några av de andra (AS FJANTIGA. Inte så konstigt när de skapades för jättelängesen).
JUSTE!!
om ni vill spela mot mig på Rumble så heter jag LEVERPAJ

fiiiin va?!

Utsikten från balkongen "kvällstid"

Jag kan tyvärr inte ladda upp bilder här. Men jag sitter i en soffa på hotellrummet just nu och vilar efter en lång dag av solande, badande och glassätande ;)
Igår försökte jag blogga men jag la ner väldigt mycket tid på att försöka ladda upp bilder, internet är för svagt/segt för det så tyvärr...
Ikväll ska vi äta på den mexikanska à la Carte resturangen med våra kompisar här på hotellet. Nu måste jag stänga av för jag ska fixa i ordning mig. Hoppas Sverige har det bra! :)

Hur lär man sig utan att behöva öva?

Jag försöker lära mig en låt på piano.. Men nu för tiden går inte det längre. Jag tappar snabbt lusten och bara ger upp. Hur man lär sig på enklaste sätt och hur man ska tänka?

Mihihihi

Trolling at it's finest!

Precis så är det för mig!

I hate rainy days!

Även om typ alla är lediga nu, så är Fredagarna fortfarande speciella!


Roligt

 

Varje gång..

Varje gång jag ska packa, vill jag packa HELA garderoben! Vet inte varför för jag gillar inte ens allt. Sen är jag rätt van vid att packa för mer än 1 vecka (hehe). 
Bildens Källa
p.s nu sitter jag på planet (förmodligen) YEY

Hejdå!

Jag tror inte det är någon som är vaken och läser min blogg efter en god natt sömn JUST NU kl. 04.20? Tänkte väl det ;)
Nu är det bara några minuter kvar tills jag åste vara klar så vi kan åka till flygplatsen. Tänkte Göra ett snabbt inlägg och även 1 tidsinställt. För så smart som jag är glömde jag göra tidsinställda för idag! 
Typ inte så mycket tummen upp för det.. hehe
Lovar att skriva antingen ikväll eller kanske när jag är framme, det beror på hur internet är där borta :)

Flygnerver

Jag får ALLTID flygnerver innan jag ska iväg. JUST NU har jag enormt mycket! Har tagit sömntablett så jag kan sova lite inatt i alla fall. Så om typ 20-30 minuter hoppas jag på att slockna ;)
Kolla vad jag hittade på SUGARSCAPE! Massa bilder på 1D när de var små! nu kommer jag somna lycklig :)
LIAM PAYNE:
NIALL HORAN:
LOUIS TOMLINSON:
ZAYN MALIK:
HARRY SYLES:
AHAHA favoritbilderna är när Louis ligger på mage som mini bebis, Harry med BH, Niall på första bilden, Zayn i solglasögon och Liam i cowboykläder med jevär riktat mot kameran. heheeheh

Jag tittade runt lite på facebook...

... och hittade denna bild:
Läs meningen.... "The only way to make A Women play football." Jag brukar egentligen inte vara petnoga med staving osv. men detta blev jag faktiskt lite störd på. DET GÅR JU INTE ATT LÄSA! 
Det ska stå antingen
-"The only way to make a woman play football"
eller
-"The only way to make women play football"
Hehe, ville bara dela med mig av det ;)

Den stora frågan: vad vill ni läsa om?

Vilken tid det kan ta att packa! Dock gör jag massa annat samtidigt :P
Är fortfarande inte riktigt klar med alla tidsinställda inlägg. Har ni något särskilt ni vill läsa om?
Kanske mer videos? Bilder? Inspiration? Ah jag har i alla fall gjort inlägg till alla dagar utom torsdag nästa vecka ;) Onsdag med kan man säga...

Imorgon åker jag!

YEY!

OMG

För några minuter seedan fick jag mejlet jag väntat på sen i lördags! En special video från 1D! Bara folk som hade gått med i en grej på FB fick se detta! jag tror ALLA directioners som har facebook gick med i det och AAAAH! Så bra!
Smart grej av dem att inte spärra delningen... men ni som hinner kan ju titta!

-


Packa, städa och fixa

Idag ska jag:
- Packa till turkiet
- Städa mitt rum
- Göra mer tidsinställda inlägg. Och för att kunna gör det måste jag:
- Fota
Om jag hinner och orkar:
- Yoga
- Vara med Matilda E eller Sara

Det ser ut att vara ganska lite, men det tar faktiskt ganska lång tid att fixa en hel packning, städa och fota. Så jag tror det kommer ta nästan hela dagen. 

Fullt upp igen!

Har haft en del att göra idag. Tagit spruta och så har jag o mamma kollat efter nya gympaskor till henne. Och nu sitter jag äntligen vid datorn! Det blev inga gympaskor men istället köpte vi ett tält (?!) och vi som ALDRIG tältar! Nu kanske det blir en liten tältning i trädgården eller i bästa fall vid havet?
Mys :)
Det blev ju bara ett litet 3 manna tält. Men det räcker ju som sagt för folk som aldrig tältar ;)

Veckans...

...FILM! Har ju sett massa denna vecka! Denna gång blir det The vow Verklighetsbaserad och faktiskt sorglig! 
SE DEN!

Fotat med annat objektiv

JUHUU
Nu är det dags för ett inlägg till :D 
Jag var med Sara nu lite senare på kvällen och vi gick på promenad, FOTADE MASSA! Dock tramapade jag på 2 sniglar TUR för jag kunde trampat på 3...
Ska designa en egen mobil såhär. Med stor kamera! haha ;)
Idag använde jag ett annat objektiv! jag brukar alltid använda vårat Sigma (kan inte millimetrarna utantill) objektiv, för det är bäst och enklast att hantera (med zoom och fokus). Men så frågade jag pappa om han inte har ett objektiv som är skarpare och så man kan ställa in så bakrunden blir suddigare. Det hade han! Canon 50 mm objektiv! Ingen zoom (det brukar inte finnas på så små) som faktiskt är väldigt bra! Är fortfarande lite ovan vid det så vissa av bilderna blir "suddiga" och kamerans inställningar var fel på några bilder. Bubbelbilden är ett bra exempel för att visa hur jag menar med suddigare, blommbilden också.
Ni får även en bild på Emil:
HAAHAHAHAHAHAHHA Söt?

BAKAAAAAA

Igår och idag har jag bakat kladdkakemuffins! :D
MUMS!

så himla sant! Lär er?


Vart är världen påväg?

Vad är det som händer nuförtiden egentligen? Allt är så udda från det man trodde skulle hända! Folk förändras, åldersgränser bryts, de flesta lever på lögner, pengar.... Allt är så fel?

Min dator har seriösa problem...

ALLTID NÅGOT KRÅNGEL MED BATTERIET!! Nu måste jag byta batteri. Innan har jag bytt laddare 2 gånger! Sen så skaffade jag ett dataställ som fixade laddare-problemet. Men nu är det paj igen -.- BAJS

hp-pavilion-dv6-1245dx-entertainment-notebook-pc-3.jpg

denna datorn har jag...

Vem har sagt att det inte går att blåsa bubblor när det regnar?

DET GÅR FAKTISKT! Vädret är awesome! Helt plötsligt gillar jag regnväder? Allt som går att göra när det är sol, går faktiskt att göra när det regnar också! Vattenkrig i regnet blir ju liksom DUBBELT så roligt!
bildens källa

Avundsjuk och nu flyttar jag!

Alla ni som läser Matildas blogg, Vet att hon köpt en hund. Men jag är så avundsjuk, så jag har sagt till henne "Vet du en sak? du kommer inte bara få 1 ny familjemeddlem. Du kommer få 2!! Båtsman och MIIIG!"
Så ja, jag tror jag flyttar nu ;) 
Nej jag bara skämtar! Men en sak ska hon veta. Jag umgås redan mycket med henne. Men det lär bli ännu mer nu, hahaha. JAG VILL OCKSÅ HA HUUUND! kolla så söt den är:
ÅÅÅÅ SÅ SÖÖÖT!!
Mamma, jag och Emil vill ha en hund, helst en mindre hund. Men vi kan inte ha det för pappa gillar inte djur som måste tas om hand mycket. Vi kan ändå inte skaffa hund då vi kommer få problem med omvårdnad då mamma o pappa jobbar mycket och vi reser ganska ofta också (1-3 gngr per år). Så en hund kommer det inte bli i detta huset, hur mycket vi än vill :( Fast vi har smilla (farbrors hund)
Men man kan säga att vi skulle behöva en... ALLA KATTER I DETTA OMRÅDET SPRINGER OMKRING OCH SKITER I VÅRAN TRÄDGÅD!!  En hund som kunde skrämma bort katterna skulle behöva gå lös i vår trädgård. Några grannar har hundar, vi får nog be dom ;)

Haha ska testa det mesta av detta! ;)


Me.


KLAART!

Nu har jag sett båda filmerna! Tyckte faktiskt dom var bra!
1:an var dock bättre ;)
Typiska tjej filmer var det i alla fall! (båda bilderna är från 1:an)

Gäster? nej inte här inte!

Var med Sara under dagen (i några timmar) Sen kom jag hem, åt mat, vilade och ja ni fattar grejen.
Vi skulle egentligen haft gäster idag. Men icke sa nicke! Pappa ville ställa in det för han hade så stressigt med arbetet.
Ska kolla film nu istället. Tänkte se båda:
 

Slottskogen

Idag har jag varit i slottskogen med mormor för att fira hennes födelsedag! :D

4th of July

Grattis Amerika! eller kanske ska säga USA?
För exakt 1 år sedan satt jag på en balkong i San francisco och kollade på fyrverkerier som smälldes från 2 olika pierer. Exakt Timade och allt, AS COOLT! Visserligen var det den 5:e här i sverige när jag faktiskt satt o kollade. Tidskillnad o sådant liksom. Här är 2 bilder som pappa tog då. Dock var han lite stressad tror jag... Eller rättare sagt, han VAR. Kommer ihåg det verkligen!
På dagen hade vi varit och kollat på Golden gate & Red forest.
 

Redan börjat förbereda!

Om 8 dagar åker jag till Turkiet :D
Och jag har rean börjat förbereda! minst 1 tidsinställt VARJE dag jag är borta, högt 3 eller 4. Jag kommer blogga från hotellet också men risken är att det inte blir några bilder. Men jag ska göra allt jag kan för att få upp något här på bloggen!
 
Haha Remby är jättebra egentligen! stör mig bara på att när man har muspekaren över bilden, kommer det upp i höger hörne "Remby" 

Woah oooh forget the world tonight

HEHEEHEHE ny låt som satt sig på hjärnan. Alla ni som vet vem faydee eller janoskians är har nog hört denna ;)
Faydee - Forget the world (FML) 
Asså hahahahaha den delen där Beau ser på James och James får sådär stora ögon... Sen så liksom tar Beau i James ansikte. HAHAHAHHA
 
Luke                                                        Beau
 
James                                                  Daniel (skip)
 
Jai                                                             alla
 
 

Eleanor Calder

Mitt inlägg imorse syns inte? Hade ju skrivit massor men NU märker jag att hela inlägget bara har en rubrik? FY BLOGG.SE!!
Men jag tänkte lägga upp denna. Någon som har gjort OTROLIGT FINA gifs på Eleanor (Louis' flickvän. Louis från 1D)
  
  
 
 
 
 

Fika och DH


google maps...

Hittade en "kommentar" på 9gag där personen skrivit upp massor av "koder" så man kunde se roliga grejer på google maps! Så jag sökte på några och tänkte visa ;)
bilderna är inte de bästa. Men jag har zoomat så mycket det går för att de ska synas bra

Haaaaaavet

Vi cyklade ner till havet Jag mamma, Emil och Sara. Blev några bilder:
Den sista är då ett försök till att så en bra bild på saras stenkastning... Detta var den enda där man kunde se flera studs.
Men jag har lovat Emelie också, så jag ska ut o fota med henne någon dag snart (hoppas jag)

Städ-tanten jag inte har inom mig var tvungen att komma igen...

HEEEEEJ
Idag blir det att vara hemma o fixa med det mamma bad mig göra. Sen måste jag in till bibblan o lämna en bok. Förmodligen helt själv :'(
Nä nu ska jag se lite DH sen blir det börja fixa. Hoppas er dag ser bättre ut! :D
(bild i repris)

50 first dates

Såg nyss den filmen på 3:an! ÅÅÅÅ den va faktiskt bättre än jag trodde!
Lite sorglig faktiskt, och jag tror även att den liknar "the wov" (eller vow vet inte vilket V som kommer först...)? För som det verkar på trailern till den filmen så är det nog samma handling? Har förmodligen fel men jag får väl ta o se filmen så märker jag om jag har fel ;) haha
aja här är i alla fall omslag och trailer på filmen jag såg:
(källa)

Veckans...

... Bild får det bli denna gången!
YEP! everyone deserves one!

Interesting facts :)


Vet ni vad jag gjorde igår?

Jag hade mega tråkigt, så jag drog i brorsan och så körde vi VATTENKRIG! Man kunde inte springa efteråt för kläderna var så tunga! Efter det duschade jag sen kollade jag film. Det blev en film som gick på TV:n så jag vet inte vad den heter :P
 
 

Gulligast idag!

 När jag  såg denna smälte jag!

1 Juli

Idag är det första Juli. Och för mig är detta den roligaste månaden (tror jag).
Såhär ser den ut:
9 Juli - allergispruta
12 Juli - DRAR TILL TURKIET!
19 Juli - Kommer hem från turkiet :(
Sen får vi hoppas på att det är varmt så man kan bada, sola och massa mera! :D
Och ah p.g.a resan så blir det ju den bästa månaden! hehe.
Men sen LÄNGTAR JAG OTROLIGT MYCKET TILL SLUTET AV AUGUSTI! inte för att skolan börjar utan för då får jag min NAVELPIERCING! 
Bildens källa


RSS 2.0