Mobil, solglasögon, brännboll och VALBORG!

Idag fick jag en bra överraskning! NY MOBIL! visserligen pappas gammla HTC men den känns som ny då han har varit så försiktig med den att den inte har en ända repa! OTROLIGT! Haha
Var nyligen på "promenad" med Sara och Rebecca och vi spelade brännboll innan det :D
hahahahaha leker med solglasögon jag hittade (som e pappas svin gamla, äkta Ray-ban)+ bild på mobilen
WEBCAM bild... SNYGGA SOLGLASÖGON VA?!?
kan säga att det var as skönt att bli av med xperian! sms-funktionen slutade fungera så hur ska man kunna använda den då?
förrästen... varför "firar" man på Valborg? folk går väll inte ut och firar att kungen fyller gammal eller? valborg är väll nåt helt annat?

WOOP WOOP

Ska jag berätta om min vecka? Haha vet inte riktigt vad som kan berättas... Haft Direction infection så mina dagar har mest bestått av att kolla videos med dem. Börjat gilla England (som jag aldrig gjort innan) tack vare dem!
Men jag har inte orkat se bra ut denna vecka så usch vilka frisyrer o kläder man haft osv. Kul va? njää.
Ja jag ligger efter i Engelskan så tänker sätta mig och jobba som värsta pluggisen nu så jag är pro när 1D kommer till sverige (om de nu skulle till sverige i mitten av maj??)
Jag har ialla fall solat idag! Vill ni se brännan? DET FÅR NI INTE! För jag orkar inte ta kort... kan berätta att det var dumt att börja sola med linne och sedan byta till bh... Nä nu måste jag kolla vad det var jag skulle göra i Engelskan. Hörs väll
Sådana hära bilder är mina faderiter på dem!
-xoxo

1D, sjuk? och tack!

MOAHAHAHA verkligen ONE DIRECTION INFECTION denna vecka! lyssnar på delas låtar non-stop! Hahaha orkar knappt mer, satt uppe jättesent igår och vaknade halv 11 idag (!!) vilket jag aldrig brukar göra!
Men det jag skulle säga var att jag ska börja blogga så bra jag kan igen, det är ju långhelg och brorsan e sjuk så jag vågar inte vara med någon ifall jag skulle bära runt på "sjukdomen" (magsjuka). Själv trodde jag att jag fått det men nu är jag jättefrisk igen! konstigt? jaja, nu blev det jättelång text. Förrästen så tackar jag för alla kommentarer jag fått (ej godkänt alla)!
made my day:
hahahahahhaa

Haha oj!

som jag skrev för typ 1-2 dagar sedan, har ganska fullt upp? Jag har tyvärr inte orkat blogga eller så då jag inte mått så bra, gått med ont i magen hela veckan. Vet inte varför men jag tar mig ändå till skolan. Jaja, har ju one direction infection så jag har inte kännt så "ensam" som jag annars skulle gjort. Fick goda tuggummin av mamma idag! om ni ville veta :P
cus I can't love you more than this - perfekt mening jag skulle sagt till Harry eller Louis om jag träffat dem!Tumblr_m1leflcrfj1qa5ui1o2_r1_250_large
Tumblr_m100fknmh81r9id84o1_400_large
Tumblr_m334koioe31rusfqyo1_500_large

Fullt upp?

hehe slutade halv 2 idag! Kom hem och hade fruktansvärt ont i magen och har fortfarande... Förmodligen p.g.a att vi har muntligt prov imorgon. Tja, skulle ju egentligen pluggat lite bättre men har gjort det sista nu och bara suttit o grinat framför one direction videos hela dagen, sen lite tårar till Desperate housewives också!
Kolla signaturerna!!

Think i've got the "one direction infection!"

Har tagit ett tag för mig att faktiskt bli så galen i dom!
Hur söta kan man vara? :3
De verkar så himla snälla, roliga och perfekta! Önskar de visste vem jag var :P
MAAH BOYS!
♥LOVE♥

Godkväll

Så himla trött nu! Men inte så konstigt då jag och Matilda dansat som galningar idag! Sara ville inte dansa :(
Det blev inte promenad hem till becka, utan Matilda följe med hem denna måndag igen o sara kom efter hon ätit. Inte så mycket mer hände eller kommer hända nu, ska duscha och sen se mer på olika serier eftersom jag glömt titta på de senaste avsnitten :P
Ser ni på någon av dessa? vilken är bäst?

SelGomez bästa låtar :)

Bäst låtar av Selena Gomez  (enligt mig)
tyvärr finns inte Ghost of you, intuition eller summers not hot på youtube. därför går det ej att lägga upp videos. Hit the lights la jag upp i inlägget om just girly things - summer :) (har även lagt upp middle of nowhere innan)

Godmorgon allihopa!

ska dra mig till skolan om ca. 1h. Men jag är redan iordninggjord så jag har just nu inget att göra...? Tror det blir kolla bilder eller fixa tidsinställda inlägg så bloggen uppdateras av sig självt :)
Idag efter skolan skall förmodligen jag o Matilda o Rebecca GÅ ända hem till Rebecca, och om vi har tur tror jag Sara följer med! Ser faktiskt fram emot det :P
Sen blir det plugg när jag kommer hem


Glömde ju säga:

Haha glömde säge att konstigt sammanträffande förut ju!
Igår skrev ju jag om att jag snart fyller år och att jag önskade mig bikini... idag när jag rensade min garderob ser jag att bikinitrosorna till min nyaste bikini jag köpte i somras var helt trasiga! Blev ju lite sur över det kan jag säga. Tror jag får åka in o köpa ny bikini själv ganska snart istället (eftersom mina andra är fula).
Ni tyckte ju den gröna var finast så jag tror jag ska köpa den! blir ca 180kr.
toppen kostar 99:
trosorna kostar 79:
(p.s färgerna ser lite annorlunda ut, men de är samma färger i verkligheten)

Just girly things - summer

klicka "play" och kolla vidare :D





Rensning av garderob

ojdå! glömt blogga idag, även fast datorn har stått på hela dagen! Men jag har faktiskt rensat min garderob och det tog typ 4-5h! Den är fortfarande full men det finns faktiskt mycket mer plats! Slänger det mesta men kommer förmodligen käna lite pengar på vissa kläder. ja, vad ska man säga? ni får en bild från när jag rivt ut allt (en slarvig bild):
den tog upp mer än halva min säng och var ca. 40 cm hög!

TACK !

ååå vad glad jag är! Har haft dubbelt så många unika idag än vad jag haft de senaste 2-3 dagarna! Puss o kram på er alla goa människor! Ni gör mig så himla glad och varm innombords! Sjukt vad jag gillar er!
♥♥♥
-PUSS!
Nån mer än jag som tittar på NEW GIRL?

1 månad kvar!

Jag fyller ju år om ca. 1 månad. Det betyder att jag måste påbörja önskelista. Här är bilder på kläder jag vill ha:

(har dock svårt att välja mellan grön eller rosa?)
sen har jag önskat mig detta ganska länge:
• Navelpiercing
• MASSOR av pengar :3
• språkresa
• Platt-permanentning (stavning? men kommer ändå inte få det då det inte hjälper)
• är inte säker, men kanske moppe?

Designen

Äntligen beslöt jag mig och nu är jag nöjd! jag har just nu 1 bild i headern (en jag tog idag) så lägger jag dit fler när jag har tillräckligt (ungefär 4-5 bilder till). Ska bara fixa lite småsaker nu och om du inte ser, klicka F5 några gånger! Är så himla nöjd!

Eheh

Nu har vi varit ute o fotat! har 1 perfekt bild i nya headern nu ♥ Behöver minst 2 till nu. Ska fixa iordning lite gamla bilder tror jag istället för att ta nya? Här är en bild vi tog ute:
eheh. Halva frisyren var paj där, ansiktet också :P

Ska snart ut o fota

När Sara e klar, tror det kommer ta typ 2-3 h, ska hon förmodligen hjälpa mig att ta lite bilder på mig till den nya headern! hehe ni får inte se riktigt än hur jag kommer se ut :P
¨
kommer bli fina bilder. Det känner jag på mig :3

-

(fast har egentligen inget att göra... Men kommer nog på nåt) :P

Så avundsjuk!

Vill ha hennes röst, utseende och talang!

problem?


Pojkvän sökes...


=
perfekt ♥

Min faderit

San francisco juli 2011
fr. vänster: halva aryan, tim, Matilda E, Brorsaaan och JAAAAG!

Godnatt

...säger jag nu. Ska fixa de sista på bilderna till nya designen. Sen sova!
idag har uppdateringen varit låg då jag varit riktigt sur! var tvungen att ta den dumma allergisprutan. bussarna ville inte riktigt som jag osv. förlorade sammanlagt 20 minuter (hehe, jag vet men jag är fortfarande sur)! och så har jag prov imorgon :(... joggning på idrotten också :D
Selena gomez marathon nu!
så perfekta :')

Pirates of the caribbean - the black pearl/he's a pirate?

Tänker lära mig en av dom på piano då de är såpass svåra (om de varit lättare hade jag orkat båda). Vilken är bäst? Jag tycker nog "the black pearl" e bäst, vilken tycker ni?

Färga håret crazyy?

hehe satt o lekte med lite bilder. vilken hårfär passar bäst?
nån gulblond?
en blå?
en grön?
eller kanske rosa?
min personliga favorit e den rosa såklart :P
p.s. har inte gjort så jättenoga denna gång, ville bara leka lite med bilderna.

Vänner och annat skoj

shohoo! har varit med Sara och Matilda W idag. Matilda förljde med hem och Sara bor ju här i närheten så hon kom typ efter hon ätit. Har inte så mycket mer att säga, ska fortsätta med nya bloggdesignen nu så jag kan lägga upp den snart!
Glad bild på mig och halva Sara:

Matilda E

har nyligen fotat Matilda E lite. blev ganska bra faktikst! satte på henne lösögonfransar, ENORMA!
här är en bild jag hunnit fixa lite :)
(märkte nu att ena ögat blev lite konstigt... eyelinern ser "bucklig" ut?)

GODMORGON!

Sovit gott? Det har jag gjort, fast hade lite svårt att somna...
Idag är det lördag (bajs, skola om 2 dagar) så jag ska kanske vara med Matilda W.
Tänker släpa med kameran överallt nuförtiden, så man har lite bilder att lägga upp :) hehe
Nä nu ska jag klä på mig. Kan berätta att den nya designen kommer bli AWESOME!
(bild från we♥it)

Boyfriend - Justin bieber

Någon mer än jag som blev förvånade över att den låten var så FRUKTANSVÄRT BRA!? Jag har aldrig "hatat" honom som många andra gjort, eller älskat honom så som beliebersarna. Jag har reagerat så som man gjort på andra artister. Jag menar, HATAR ni Michaell Jackson? Madonna? Lady gaga? o.s.v o.s.v... varför ska man hata justin då? han gör ju bara det som han tycker är kul, att sjunga! Han sjunger inte särskilt falsk eller fult, ellerhur? jag menar, gämför med dessa som sökt till american idol som tror att de kan sjunga, precis som Justin trodde i början (som sedan bevisades att han kunde)...
blir en länk här, den gick ej att "bädda inhttp://www.youtube.com/watch?v=XVjhzlUJAlQ&feature=related
KOLLA PÅ DOM OCH GÄMFÖR! SEN KAN NI SLUTA HATA!
Det finns 2 teasers, så jag lägger ut båda. Sjukt bra låt asså!
längtar tills man får se hela. så himla coolt att spela in videos med "budskap" eller någon slags film tycker jag! DÄRFÖR VILL JAG BLI SKÅDIS. NU, NU, NU! hade t.o.m. räckt att få vara 1 hand i videon! hehe (känner mig töntig) :P
p.s jag har fått lite lust till bloggen nu så jag ska fixa design och har massor av idéer på inlägg :3

Godmorgon - godmiddag - godkväll

NÄMEN TJENARE! vad har alla gjort idag då? jag har varit med Matilda E och tagit årets första cykelrunda, i regn! Det hade varit uppehåll hela dagen fram till när vi cyklat halva vägen ner till havet. DÅ, JUST DÅ, började det regna och man hörde en åsksmäll... LÄSKIGT!
(klicka på bilden för att komma till källan)

Bloggen

hola! har inte haft så himla lust att blogga på ett tag. Kan bero på designen? Jag försöker ialla fall uppdatera lite.
Men ska försöka bättra mig nu! vill att Matilda ska logga in på msn eller nåt för jag måste prata med henne, Sara också! så om de ser detta får de gärna sms:a mig o säga att de är inne så vi kan chatta!
(bild från tumblr.)

Ny möbel

Sitter i allrummet med Sara nu. Vi har spelat men det laggade -.-
blev inget sy igår då vi inte hade något snyggt tyg. Men monterade istället ihop denna:
(min egen bild såklart :P)

lugn dag

Idag har jag bara slappat och tagit det lugnt, därav den dåliga uppdateringen. Men nu ska jag sätta mig och försöka sy en liten sak! spännande! Ni får säker se sen (om jag lyckas)!
(bild från tumblr.)

Lockande


Min dag i Göteborg

GISSA VART JAG HAR VARIT IDAG!? Åkte med mamma till jobbet, sen var jag med mormor. Vi gick till marina museumet (eller vad det heter?) men det var fruktansvärt kallt o regnit! så vi gick till nordstan och kollade runt, fast det fanns inget så vi åkte till frölinda torg istället. mormor sa hejdå och sen var jag på mammas jobb resten. köpte mig ett par ringar (2st i ett "paket") och ett par örhängen på rean! :)
(bakgrunden är från glitters hemsida. Men resten är mitt eget verk!)

Virtual barber shop

plugga in ett par fungerande hörlurar i öronen, klicka play och blunda
hade lust att lyssna på denna läskiga grej igen! har haft den på min förra mobil, så kom jag o tänka på den idag. ryser när han helt plötsligt viskar! uäää

Påskdagen

påskdagen idag. Jag och mamma PROMENERADE ända bort till dom vi var hos igår, ca. 7 km! tog typ 1 timma. Sen hämtade vi våran bil och åkte hem. Nu är jag ännu tröttare än vad jag var innan! Ska nog sätta mig o läsa lite bloggar och sedan spela, även om vädret är superbra.
önska bara att jag orkade! fast jag har ju tränat genom att gå så långt:
(bild från tumblr.)

Glad påsk!

hehehe åkte runt 12 till farmor o farfar. Nu sitter vi hos öbergs och vi har åkt inlines!
hehe... skriver mer imorgon :)

random bild :P


Godkväll

...blir det nu då ;)
Blev en sådandär spontan dag idag. Mamma skulle hämta brorsan i varberg och då passade vi ju på att shoppa lite på ullared! Blev lite smått o gott som jag visar upp imorgon eller någon annan dag, om ni nu är intresserade av att se det?
Imorgon blir det först farmor o farfar, eftersom farmor fyllde år förra veckan. Sen blir det hem till mammas o pappas kompisar. Jag vet inte om jag tycker det är så roligt, bara om någon av deras döttrar är hemma. Dom brukar inte vara det eftersom de är ganska gammla, men hoppas ändå!
OMB (oh my buddah) VAD MYCKET TEXT!
påskafton imorgon!

Pretty little liars intro...

...från halloween specialen!
got a secret can you keep it? swear this one you'll save. better lock it, in your pocket taking this one to the grave. if i show you then i know you won't tell what i said. cause two can keep a secret if one of them i ded.

Godmorgon!

hahaha, kommer alltid o tänka på låten! varje morgon typ. När vi var i turkiet, 2009 eller 2010 tror jag det var, så spelades denna varje morgon samtidigt som personalen gjorde en liten morgondans (?). Enda sedan dess har jag tänkt på denna såfort jag själv eller någon annan sagt godmorgon!

Pretty little liars

Moahaha. Någon som sätt TVD (The Vampire Diaries)? Har inte sätt det på jätte, mega, göra länge! Tror jag ska se det nu. Annars blir det PLL (Pretty Little Liars) vilket jag tycker är bättre. Är ju bara på avsnitt 21 säsong 2 vettu! hittade massa  bra o fina bilder på PLL igår ♥ här kommer några:
ok. det blev 2 :P (bilderna är från denna sida)
men har ställt mig i kö på första boken på biblioteket! Den första boken heter egentligen "pretty little liars" men den svenska upplagan heter "lögnare" och bokserien är skriven av sara shepard.

LÄNGTAR! även fast jag aldrig läser...
tyckter denna passar lite till:
förlåt om det blev lite rörigt! Men det var så roligt att skriva om detta att jag var tvungen att skriva det jag kunde :3

Just girly things

bilder från tumblr.

Hemma

Äntligen hemma från skolan igen, nu är det LOOOV! brorsan åkte med grannen på husvagns camping över helgen så jag blir ända barnet! då får man passa på, hehhehehe. är rastlös just nu så jag måste hitta på något (förmodligen lite blogginlögg). HA EN BRA SKÄRTORSDA' (rimmade?)

Zumba

Hallå! kom tillbaka från ZUMBAN för en stund sen. Har inte varit på den på några veckor och det var så kuuul! Är jättetrött nu och måste plugga vidare på NO:n men imorgon är det LOOOV! Efter 8h i skolan då. :P

Följ min blogg med Bloglovin

.

VÄLKOMNA!

hallihallå! nu har jag flyttat över min design hit. Ny bloggadress, ny start! Kommer snart upp lite nya inlägg men jag har lite annat att göra först ;) Hörs då!


RSS 2.0