Det blev ingen träning...

Det blev inte som jag tänkt med träningen. Efter 10 minuter märker jag att jag hade väldigt ont i låret
(Kanske en sträckning) så jag kunde inte fortsätta :(
Lite synd faktiskt. Får väl stå på den andra träningsgrejen vi har här hemma istället när jag vill "träna" de kommande dagarna ;)

Men det jag skulle skriva om egentligen var att efter 2 månaders sökande har vi ÄNTLIGEN hittat en fåtölj till mitt rum! Innan har jag haft skrivbord och keyboard men det har åkt ut nu! Det är så stort och rymligt mitt rum nu! :D bild på fåtöljen: (notera att anslagstavlan man ser lite utav ska väck alldeles strax. Jag ska även ställa fåtöljen där den passar. Färgerna stämmer inte riktigt..)
Den ser pytteliten ut ju! den är ganska liten också.. Fast hade den varit stor hade den blivit alldeles för mycket! då hade det sett ut som en stor klump :O

Dagens måste

Idag måste jag träna... Har ju idrottsblogg med klassen som idrottsläraren läser så det är bäst att börja träna :P
Ska köra 30 minuter styrka & 30 minuter på crosstrainern tänkte jag ;) Sen ska jag nog gå ut, om jag orkar. Hoppas eran vecka har varit bra! :)
 

blogg.se till Android.

Det kanske har funnits ett tag men idag märkte jag att de skaffat blogg.se till Android! Jättebra för då kanske jag kan blogga oftare :)


skulle bara testa lägga in bild också ;)

Höstbilder

Idag gick jag äntligen ut och fotade! Har tänkt göra det ett tag men inte orkat. Det blev fina höstbilder. Det var synd att löven inte var så gula/röda som jag trodde de skulle vara. Men med lite kamera inställningar funkade det :)

Teenager posts

OR MY BEST FRIEND

SSX3

Haha ja... Idag har jaag suttit och spelat SSX3 HELA dagen! Svin kul! :) Har nästan klarat alla race banor, så nu har jag bara trix banorna + 2 racebanor kvar! :D Har dock jätte ont i handen nu för jag höll kontrollen konstigt :( Spelade på vårt gamla xbox rom :P
Aa det är det jag gjort idag... eller jag har ju plockat ihop studsmattan, sopat plattorna runt huset, plockat disk osv.  Fast den mesta tiden gick till att spela :) Nu måste jag i alla fall göra Spanska och Engelska. Kanske lite svenska också ;) Hoppas er Söndag varit finifn :)
Jag spelar denna gubben:
 

asså jag är typ as stolt!

För jag har bytt navelpirecingen! :D:D
Det blev den svarta denna gången! :P
Vilken ska jag ta nästa gång? 

Lol so true

Hehe kände att det var dags att göra ett Lol so true inlägg igen :) 
Det blev väldigt många! Asså de stämmer så bra! Det måste betyda att jag inte är så udda? :P

Sarkasm...

Haha vad kul det känns nu... Fast det är ju inte riktigt så ;)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

MEN HERREGUD! LWWY (Live While We're Young) SLÄPPTE JU IDAG!! HERRE MIN BUDDAH! 
Låten är faktiskt ganska bra men jag har faktiskt svårt att bestämma mig om vilken mellan janoskians och 1directions som är bäst... BÅDA ÄR FETT BRA

AHAHAHAHA

Inbäddad bildlänk
Orkar inte! men det stämmer! hahhaha

IGÅR SLÄPPTES STWOF

Janoskians har nu äntligen släppt sin låt! Igår var det jag hörde den (när den släpptes) men han inte blogga om den :O Typ den bästa låtan jag hört denna månaden! One Directions låt kommer dock ut på radio den 24 så vi får se om jag ändrar mig, kan vara svårt! Jag menar, LYSSNA:
ÅÅÅÅ VAD BRA! Tycker det låter som Beau sjunger mest men även Luke o Jai. Tyvärr hör man inte Skip eller James så bra... Det är faktiskt svårt att urskilja rösterna för de har ju redigerats. Janoskians killarna kan egentligen inte sjunga men det funka ju att göra såhär! Tror de kommer använda låten i flera av deras kommande videos som "bakgrundsmusik". Tycker även låten passar dom som grupp jättebra! :)

Oj vad lite bloggande!

Har tyvärr så många läxor :(
Just nu sitter jag nyduschad framför datorn och försöker skriva en krönika. men som ni märker (för jag sitter ju här), så går det inte så bra. Ska typ ha skrivit mer än halva nu och jag har inte ens kommit på vad jag ska skriva om! :O (fast jag har ju faktiskt mina skäl till varför jag ligger efter)
Har varit så himlans trött idag att jag inte ens hann fixa en frisyr! USCH vad jobbigt det var att gå till skolan då </3
Nä nu måste jag hinna skriva lite för klockan 21 börjar ju svenska hollywoodfruar! Bästa programmet ju! ♥

Monsterjam

Idag har vi varit på monsterjam! :) Ganska kul faktiskt! Svårt att hitta P-plats dock :O
Det fans 1 kvinnlig förare av 14 st. såklart så funkade inte hennes truck som den skulle (hund trucken) :( Hade hoppats på henne annars! :P hehe

På den sista bilden kan ni se att bilen körde omkull. det var 2 bilar som gjorde det :P

Snyggt?

Ja jag är ofta sånhär ;)
 
 
 

Fredag :)

Då var det fredag igen! Händer inget särskilt för mig idag dock :( Ska träna lite nu för jag måste bygga upp muskler eftersom jag knappt har några :O
Det är typ aprilväder idag :S Sol vissa stunder spöregn andra! Jobbigt men bra? 
Titta vad jag hittade! hahaha så söta! har typ 1000 sånna hära på mig och bror! mest på ipaden ;) denna är från nyår :P

Chips och pizza på en onsdag

Idag åkte brorsan hem samtidigt som mig (han brukar bli hämtad av pappa sent men idag fick han åka buss hem eftersom pappa är i stockholm eller finland?). Vi har suttit o käkat chips sen vi kom hem :P tjockisar ;)
Ikväll blir det pizza också! :D hehehe. Nu ska jag plugga lite, men kanske uppdaterar senare.
 

Tisdag

Idag har varit en sådan där seg dag. Har inte riktigt orkat eller så. Har inte kunnat prata ordentligt heller... Sen har jag ju varit superglad för jag ska ju till australien! :D I melbourne bor några släktingar... vet ni vilka mer som bor där? JANOSKIANS! :D
Herregud vad jag längtar! ♥

Då var nya designen fixad oxå!

Jag la upp den nya designen nu istället. Det är ju faktiskt bara headern som ska fixas nu, och det blir lättare om  man har resten uppe redan :) 
så denna ska bort och en ny ska in :)
Om ni inte ser den klicka F5 nnågra gåånger! :)

Lycklig♥♥

För några dagar sedan fick mamma ledigt över HELA jullovet! Men så visade det sig att det var fel datum. Men mamma fick ledigt de datum som saknades OCKSÅ så.................... 
VI SKA TILL AUSTRALIEN! :D :D :D ♥
Så jävla lycklig! :D

X-factor - one direction

Ikväll börjar X-Factor sverige! För 2 år sedan var ju One direction med (fast i X-Factor UK) och då fick jag för mig att se deras Video diaries från deras tid där. Det är 10 klipp! och jag lägger upp alla :P haha
Asså ni måste in se dom, men kan säga att det är värt det! (särskilt om man har tråkigt och känner sig deppig)
Sen så känns det liksom naturligt att lägga upp denna bilden då:
 

Nu börjar det fixa sig

Matilda Pratade om att göra ny design till bloggen, och då kom jag på att jag kan ju fortsätta fixa min! Nu saknas bara header & profilbild och några små justeringar i kodmall :) kommer bli så fint! (hoppas jag)

Funderingar

När det bara är vi två kan du prata med mig. Vi pratar och har roligt. Men sen kommer andra, då behandlar du mig som luft. Vad är det som gör att jag inte existerar för dig när andra är i närheten? Jag är bara jag och om du accepterar mig så kan andra också göra det! jag kommer alltid vara din vän, ingen kommer "ta mig ifrån dig"

Studsmatta?

Igår åkte jag o mamma o hämtade en studsmatta, som var gratis! (dock inte bensinkostnaderna) Men nu har vi en studsmatta :O Och för bara 2 veckor sedan satt mamma o sa "jag är så glad att vi inte har någon studsmatta, den förstör gräset och så kan man ju ramla o skada sig" HAHA de orden försvann fort :P
Men det var Emil som ville ha en och då tyckte vi (eftersom vi fick den gratis) att vi kunde hämta den. Det var ju faktiskt inte så långt dit där vi hämtade den ;)
4x4m

Mobiler

Idag lämnade jag min mobil i klassrummet på laddning FÖR JAG LITAR PÅ MIN KLASS, Men nu kommer jag aldrig lita på dom igen. När jag kommer tillbaka var nämligen mobilen utdragen ur laddaren och låg på en annan bänk. Sedan när jag ska skriva i pin-koden så går det inte, FÖR NÅGON HAR FÖRSÖKT BRYTA SIG IN I TELEFONEN så nu måste jag skriva i puk-koden och jag har ingen jävla aning om vart den är! Har redan letat lite men inte hittat den så pappa ska hjälpa mig leta bland hans papper o permar. Jag är egentligen inte så sur som jag verkar, bara besviken, jag litade ju faktiskt på min klass :(
När jag letade efter Puk-koden så hittade jag alla mina gamla mobiler! Så detta är min "mobil historia"
Någon som ser ett "mönster"?
("mönstret" är att mobiltelefonerna blir större o större i skärmen)

Nya jeans

Mamma hämtade mig från skolan idag så vi kunde åka o köpa nya jeans till mig (var i VÄLDIGT stort behov av nya) Det blev 1 par från bikbok bara. Ska förmodligen köpa igen nästa gång jag åker in. Blåa fina är dom :P
Nu måste jag göra NO läxa för vi har massor att kunna till imorgon. sen måste jag nog göra SO läxa också :O
MASSA LÄXOR = JOBBIGT!
Denna "bilden" (rättare sagt text) är så bra. Perfekta ord:
 

Äntligen hemma

men då var det dax för läxor... Har varit o tagit spruta idag så kom hem för typ 30 minuter sedan. har hunnit öva det sista på engelska orden men kände att jag tar en paus till vi ska äta ;)
Någon som sett A cinderella story 3? Jag har sett alla 3 cinderella story filmerna men såg faktiskt denna igen häromdagen! Tycker faktiskt denna låt är rätt bra:
 
Första filmen heter A cinderella story, konstigt va? men i den spelar Hillary Duff huvudpersonen. Den andra heter Another cinderella story och där har Selena Gomez huvudrollen. Den tredje heter som sagt A cinderella story 3 och då har Lucy Hale huvudrollen ;)
 

-


Middag

Idag ska jag o pappa på middag hos några kompisar. Tydligen så ska det bli ett gäng vilket jag inte trodde. Mamma tycker vi ska cykla dit men det ät inte precis vad jag vill... det kanske börjar regna?! O jag som precis fixat håret:

-



RSS 2.0