Stark lakrits, friidrott och mina solglasisar

Man bränner munnen om man äter den! Lakris är det godaste som finns (tycker jag) men de har tillsatt chilli så man dör när man tar en. så himlans stark!
Men idag hade vi friidrott på gympan. 3 grenar; 100m, kastning (?) och längdhopp. vi började springa 100 m och det skulle göras 2 gånger. Kunde seriöst inte stå upp sen! Efter det skulle vi hoppa längdhopp, lycka till att hoppa långt liksom. kastningen hann jag inte med.. Men nu är jag hemma och har pluggat engelska så nu är jag äntligen "ledig!" 
Någon som tror jag har kvar dessa? den som tror det har FEL. skiten pajjade i Turkiet och jag är fortfarande svinsur för det! JAG VILL HA NYA! Mamma tycker inte jag ska köpa nya för nästa år vill jag ha nya igen. MEN OCH?! jag gillade dom! :(

Tyckte detta var kul:


Ingen Matilda :(

Blev ingen Matilda igår :( det regnade och så fyllde hennes pappa år tror jag. Det får bli fotande någon annan dag istället :/ kommer förmodligen få använda mig av stativ och självutlösare :S Inte lika kul eftersom man är ensam :(
ja ni kasnke märkt att jag har "ensamhetsfobi" eller vad man ska kalla det. HATAR att göra saker ensam, därför blir det ofta att inget händer då kompisarna inte alltid kan/får. 
Saknar detta. inlägget om turkiet kommer INTE publiceras (som jag lovat) Jag har inte hunnit skriva klart och nu har jag nog glömt det mesta jag hade kvar att skriva :P

blandade tankar

ååååååååååå vad jag vill att Matilda ska gå i min klass igen :(
Ska duscha nu i saknaden. Imorgon har jag faktiskt en lektion med henne! idrott... Men sen ska jag kanske vara med henne efter skolan så jag ska inte gnälla egentligen ;) hehe
Ska fota till nya designen jag jobbar på! sen behöver jag ny profilbild till fb och så för den jag har nu (är även den jag har i headern) börjar bli ful och tråkig! blääää
mitt skolfoto:
asså baaaajs, fast blev ändå rätt bra (förutom sittställningen). Men de tog 4 bilder. 2 där jag visar tänderna varav 1 där jag ser ut som ett mongo p.g.a att jag inte var beredd på att han skulle ta fotot. sen 2 st som blev perfekta, MEN NEJ! här kan vi inte lyssna på vad eleven tycker utan här använder vi skitbilderna -.-

Hahaha

Directioners kommer fatta, ni andra får väl läsa detta:
Harry skaffar sig med hyfsat gämna mellanrum ny tatureing/tatueringar. senaste han skaffade var auditionnumret han hade i X-factor. Nu ligger denna bilden ute på facebook, twitter, tumblr och ja överallt!
Hahahaha orkar inte!

veckans...

har inte kört veckans på ett tag och kände att det skulle vara kul att göra det igen ;) 
veckans "skämt" (vilket bevisar att jag har sämst humor)  :
♥ ♥ ♥
- Går er klocka?
- Ja
- Håll fast den då!
♥ ♥ 
- Vad betyder det om barometern faller?
- Att den är dåligt uppsatt
♥ ♥ 
 
- Vad har ni för yrke?
- Jag är gatuförsäljare
- Så intressant. Vad kostar en gata nu för tiden?
♥ ♥ ♥
Haha sämst humor alltså. Har flera men kan inte riktigt leta upp dom nu. Ska äta :)

Filmen

Filmen var faktiskt ganska bra. Inte så rolig som jag trodde den skulla vara men den va faktiskt bra! Efteråt missade vi bussen så vi fick vänta 1 timma på nästa occh såklart hann det börja regna så jag fick gå i regnet :( (Vet inte om matilda fick gå i regnet eller om hon blev hämtad). Nu ska jag göra iordning mig och sen få vi se vad som händer idag!

cockpit

Senare ska jag och Matilda till biografen och se Cockpit. Ska bli svinkul! Har nämligen kompisar som tipsat om filmen så jag kände att det blev ett måste att se den :) 
Hoppas den är rolig och bra nu då :)

Invandrarna

På mammas jobb finns det en lapp med en berättelse. Den är väldigt lång, men såååååå värd att läsa!

En kommer hit för att fly från nöden
En kommer hit för att undgå döden
En kommer hit, hon är nödd och tvungen
En kommer hit för att gifta sig med kungen
Dom är tyskar, iranier, greker och turkar
Mest är dom snälla, andra är skurkar
En del är ärliga, andra skumma
En del är genier, andra dumma
Mest är dom fredliga, andra vill slåss
Med andra ord: dom är ju som oss!
Med fel och brister, tuffa och mjuka
Fast inte lika avundsjuka...
Vissa är färgade, andra arier
som köper sin bruna förg i solarier
Vissa är svarta, andra gula
Vissa är vackra, andra fula
Men fast dom ofta av en annan färg é
är dom predcis som oss i sverige
och när dom vill jobba direkt är tacket
"ni får inte jobba än för facket!"
En del är båtfolk från vietnam
som inte kan sjunga "we shall over come"
Dom hade nog mer att förtulla än vi
fast dom blir aldrig så fulla som vi
En del är mer judar än vi
En del har andra gudar än vi
En del söker lugnet, andra bråket
Det enda vi svenskaar kan bättre är språket...

Anledningen varför jag la upp den är för att sista meningen är klockren! haha har faktiskt 1 till "berättelse" som heter på jobbet men den tar vi en annan dag!
 

Imorgon är det fredag

Imorgon är det fredag, mmmm.
Haha kommer alltid att tänka på den när man är i skolan och det är torsdag :P
Idag var ganksa bra dag. Haft huvudvärk och tror jag håller på bli förkyld. Nu ser jag på pan am som tydligen börjat igen. fast detta avsnitt har jag redan sett ;)
 

Första dagen efter nya schemat

Idag har vi gått första dagen efter nya schemat! Sådär kan man väl säga, FICK JU FÖRSJUTTON EN LÄXA!! FÖRSTA LEKTIONEN I NO! ÅÅÅ FML. Nästa vecka är det ok att börja ge läxor, då har man kommit in i det mer.
Har varit typ nervös idag igen så jag har pratat massor och nu känns det mest pinsamt :O Är inte så i vanliga fall.
True SHIT:

Beslutsångest såhär på morgonkvisten

Idag ska vi ta skolfoto och jag har fortfarande inte bestämt vad jag ska ha på mig! :S
Blir väl den toppen jag hade på skolavslutningen (har den även på mig i profilbilden här på bloggen). Men jag vet itne om jag vill ha denn egentligen... blääää ska gå om 20 minuter och det är det enda jag måste välja! ALLT annat är klart. Nä får nog ha den toppen (fast alla kommer tycka jag är för tunnklädd eller så kommer folk tro detta är den enda fina toppen jag har, men så är det inte).
ska jag ha denna?
Har banduen under och rosa shorts till det. Det får bli den för jag orkar inte ändra nu. hinner inte :S

Första skoldagen

Idag var det skolstart igen ;)
Dagen vart väl sådär för mig. Var närvös och blyg HELA dagen! HUR?! HUR KUNDE JAG VARIT DET?! Kände mig väldigt stel när jag pratade :O Kan inte fatta det såhär efteråt.
Men vi har ju bytt klassrum igen. Tillbaka till det klassrummet jag hade halva 6:an och hela 7:an. Det minsta klassrummet på skolan, men det har nog bäst placering ;) Bredvid underhållningsrummet! YAAAY :D
Imorgon skulle vi ha någon aktivitetsdag typ. Det blir väl lekar och så med de yngre eleverna. Kristina (vår lärare) sa att några av oss skulle vara lagkaptener. på något sätt så vill jag vara det, fast endå inte! hahaha
Funderar på frågestund? får många frågor som jag aldrig svarar på eftersom jag inte gillar att publicera kommentarer (haha någonting jag helt enkelt inte gillar). De enda jag publicerar är Matildas och Saras. även rebeccas när hon kommenterar ;)
OJ VILKET LÅNGT INLÄGG! Ville skriva av mig så mycket som möjligt ;)
Ska baka och duscha nu så måste runda av. Hoppas på att alla som börjat skolan igen haft en bra start :)
haha hittade denna bilden på datorn när jag rensade mapparna förut ;) 
Mitt utseende på nyår. Vad skev jag ser ut :P

Nya kläder :)

Idag åkte jag o Sara in och shoppade :) blev 1 blus från bikbok, 1 t-shirt från Zara, 1 bh och 1 par örhängen. bilder? ja på tröjorna ;)
T-shirten köpte jag för att den var billig och skön :) blir en bra hemma t-shirt :)

Klippt mig...

... ja. idag har jag klippt mig. I vanliga fall skulle det varit "JAA JAG HAR KLIPPT MIG! :D" Men inte idag... Jag sa liksom klart o tydligt "Ta bara topparna, inte så mycket på längden." såhär kom jag hem:
Inte alls glad... Men man kan tänka såhär då: Nu när det är så kort och alla slitna toppar är borta, kommer det växa och bli längre än innan :)
Så det är egentligen inte så farligt men jag blev ju lite ledsen att hon inte lyssnade på mig. Tror de flesta har varit med om det och kan känna samma sak som jag gör nu. 

Stort djur i skogen?

Hahaha kom på att jag hade en blogg! Igår blev det typ inget bloggande för jag var nästan inte hemma. Förmiddagen var jag på stranden och vid runt 18 kom Sara hem från stranden. sen så var vi ute hela kvällen! Men tillslut belv det alldelees för mörkt o kallt :(
vi hade i alla fall inga lampor  (om inte mobillampan räknas) och så gick vi runt Matilda E. De har en skog mittemot deras hus och där är det ofta älgar, och precis när vi gick där så lät det som något stort i skogen! Det gjorde att vi inte ville gå där så vi gick tillbaka RUNT hela skiten för att komma hem! 
Ej rådjurRådjur
Undra vilken det var?! Älg eller rådjur? (det kan ha varit en katt, men "braket" var liksom ganska ljudligt så vi tror inte det)

Idag har jag varit och handlat sen har jag varit på stranden igen men bara 1 timma typ. Resten har jag varit med Sara. Fast nu ska hon ha kräftskiva med sin gata och eftersom jag bor på en annan gata (bredvid) får jag inte vara med! :( 
Aja ska nog gå på promenad med mamma och prata lite. Så får vi se hur min fredagskväll blir (förmodligen inte så rolig som jag vill) 

Min finis fyller 15 idag!

Idag fyller bejbin 15 år!
Nu är hon lika gammal som mig! ÄNTLIGEN får du se samma filmer ;) hahahahahahahahahahahaahahahahahha
 

gbg kalaset

Idag har ajg varit i Göteborg! Jag och Klara gick på "kulturkalaset" som vi även gjorde förra året. Fast detta året hade vi tur med vädret ;) Dagen har varit AWESOME och det var så himla roligt att träffa Klara igen! Har så många härliga minnen med henne och det är alltid lika roligt att prata om dom!
Gjorde 2 pins (broscher) hahaha.
Sen har vi fått varsitt lisebergskort (!!!) fast bara för fri entré men vi fick varsitt Lisebergskort GRATIS! Och så körde vi bilbana också ;)
Go dag som sagt ;)

Vad sjutton har du gjort miley?

Asså shiet vad jag tappa hakan när jag såg vad miley gjort med håret! Från lång svallande hår till kort snaggat hår!

Hon har ju även haft axellängd vilket hon passade VÄLDIGT bra i tycker jag!
Miley Cyrus Blonde Hair
Hon skulle behållt den längden!
 

Idag

Har jag varit nere på stranden med mamma, pappa och bror. Har haft huvudvärk också... Sen har jag åkt inlines! konstigt va? Jag och mamma har även stått med elrackets (eller vad det heter) och dödat flygmyror då vi bara hade getingspray hemma som inte hjälpte på de små jävlarna!
om ca. 5 minuter börjar avslutningscermonin i OS och då ska 1D uppträda! YAAAAAY! :D
YAAAAY (igen)! :D

Lite rätt

Hade lite rätt ;) Trött blev jag! men inte så grinig som jag trodde :O
Jag och Sara K har åkte inlines idag, hahaha har fastnat för det :P
Gick inte så bra för henne i början, hon ramla typ hela tiden! haha
Har precis duschat och nu ska jag bara sätta mig i soffan och inte röra ett finger. Är svintrött och kommer nog somna där.
Lyssnar på denna nu, inte alls en låt efter mitt humör. Men min ursäkt är att jag lyssnar på toplistan på spotify ;)

mindre än 5 timmars sömn

Som rubriken lyer har jag knappt sovit... Jag och Sara såg film igår och den va så lång att den var klar vid 4. Sen så kunde jag inte somna för jag var inte trött så jag låg vaken till typ 5. Gick upp lite innan 9 också. Just nu känner jag mig ganska ok men till eftermiddagen lär jag nog vara dötrött och lite grinig :O
Vi kommer säkert vara hemma hela dagen och det vill inte jag för det är tråkigt här! Är avundsjuk på Sara (den sara jag brukar vara med) för hon åker in till "staden" strax. Får väl roa mig med inlines >_< haha
En JÄTTEGAMMAL bild på mig och Sara B
Vi var typ as små då! midsommar 2000 tror jag de var :P
Jag vet att bilden är suddig men det är kamerans fel. Tror vi tagit kort med filmkameran om jag inte har fel, hahhaha
 
 

Tetris?

Pappa gillar att vårt kylskåp ser ut som en omgång av tetris. Att få fram smöret var rena rama "Vält inte den nu"-spelet, haha. Allt detta problem för att han köpte 2 lock öl igår och ALLA måste ju stå i kylen för de kommer ju dricka upp ALLA... nepp, skulle inte tro det ;)
Typ såhär ser det ut. Bara det att det är överfullt då... 
Men så blir det när pappa handlar till en fest! Himlans sur över att Klara inte kunde komma, det blev problem med att komma hem (eller till brännö som hennes föräldrar är på) igen. Men jag ska gå på göteborgskalaset med henne i år igen istället! :D 
Nä nu ska jag damsuga sen platta håret så jag hinner inte sitta mer här nu.
Bye~

För typ as längesen...

... så var det någon som frågade om jag kunde lägga ut bild på mina naturliga lockar... HEHEHE nej tänkte jag då! Men har faktiskt fixat fram bilder nu :O Det blir 1 bild för de andra blev så fula... Man ser knappt håret men jaja jag har fixat en bild! :D
 

Liten lugn stund...

Innan maten fick jag sitta o ta det lugnt... men efter, då blev det upp på vinden o hämta inlinesen! SÅ SJUK ROLIGT! man tränar samtidigt också! Först var det ingen som ville följa med. Men sen så gjorde pappa det! Han fick gå bredvid och hålla i mig i nerförsbackarna :O 
Suddig bild för mamma tog den med sin iphone och jag tog den från facebook. Jag sa: "inga bilder!!" men såklart tog hon bild och la ut den -_- Eftersom jag inte var "beredd" ser jag jättesur ut!

Minigolf och affärer hela dagen!

Idag åkte jag, pappa och Emil in och skulle spela minigolf. Sen blev det ju lite annat också.... Vi skulle köpa kräftor (till kräftskivan imorgon) och dill och annat. Vi kom hem nu! 6 timmar tog det! är lite trött nu och ska nog gå ut i solen o sätta mig!  Om jag får... Kommer säkert bli tvingad till att plocka upp disken eller nåt annat skit inför imorgon :( Men det ska bli kul för Sara B kommer nog och så kommer kanske Klara också! :D

Känner mig himlans miffad?

Gick o kolla affärer jättlänge min hitta för sjutton INGENTING! köpe en deo om ni ville veta...
Kom hem och såg att Johanna lagt upp det nya schemat på facebook! JÄVLA GÖTT! inte en enda 4:a dag! TACK DEN SOM GJORDE SCHEMAT! JUST NU ÄR DU MIN GUD! (sorry fredagen syns inte. Men lita på mig, det är den bästa dagen!)
Då finns det tid till att plugga äntligen! hahaha och det trodde inte ens jag själv på! Dock lite piss sur på att franska eleverna bara har 2 lektioner och vi som går i de andra språken har 3. Språk är det tråkigaste ämnet :(

Shoppa!

Idag blir det äntligen in till stan och shoppa med Matilda! Har behövt åka in sen jag kom hem från turkiet vilket var 3 veckor sedan nästan! Sjuk fort tiden går! Inlägget är klart snart hoppas jag ;) inlägget om turkiet alltså, haha. Bara så himla svårt att skriva för när man tänker på det vill man tillbaka!
Men nu måste jag göra iordning mig så vi kan åka in snart! 

Hunger games

Har äntligen sett den! Jag hade inte så höga förväntningar på den och orkade igentligen inte se den, hade liksom inte lust. MEN JAG ÄR SÅ GLAD ATT JAG GJORDE DET! Mamma, pappa o jag satt fast i soffan för det var så spännande! Om någon av mina kompisar inte sett den kkan jag se den med er! Hehe kommer aldrig tröttna!
 

Jag vill se på film!

Men vet inte vad man kan se för filmer som är bra... Den senaste tiden har jag varit inne för romantiska komedier (så kallade tjejfilmer). Men har även sett Bilar 2 och var nära att se Alvin o gänget 3. Så Tjejfilmer eller barnfilmer skulle jag gärna vilja ha tips om, om någon har lust att tipsa om det? Får ju ändå bara massa kommentarer om bloglovin byte eller "ÅH hej! fin blogg! var med i dagens blogg så kanske du vinner!" *sagt med den ljusaste och mesigaste rösten* Orka tigga bättre statistik.
Snälla ni?

torsdag, fredag & lördag

I torsdags kunde ajg inte blogga för jag åkte till farmor o farfar klockan 15. Fredag så var jag med Sara på dagen sen så åkte vi till några kompisar och åt middag osv. Igår var jag med Sara igen och tänkte inte på bloggen :O
Idag vill jag helst ta det lugnt och bara vara hemma o kanske se på film. Har liksom inte lust att åka  någonstans eller så, då får man komma hit!
Lyssnar på denna nu, haha: 

Åkt segway i varberg!

OMB det var så kul! bild på brorsan när han segwayar:
Tagen med mobilen
ALLA måste testa om de får chansen! Det är svårt i början men efter ett tag får man in det och då vågar man köra fortare. vi hyrde dem i 3 timmar och det var värt priset (tycker jag). Tycker ändå folk är lite respektlösa mot segwayare. "Man får inte köra här", "Segway har inte företräde". Fick massa dryga kommentarer från tanter som var avundsjuka? Om man inte får köra här så finns det väl en skylt?! TÄNK LITE!! Och vi kan inte hjälpa att det går fortare med segway än cykel och att gå?!
Men testa om ni får chansen! ni lär inte ångra er!

Då var det gjort!

NU HAR JAG NAVELPIERCING! Igår blev det äntligen av! Gjorde skit ont att ta den och är lite "öm" nu. Men så glad jag är! 
Jag valde en sten som glänser i olika färger Lila/rosa, blå och lite grön. 


RSS 2.0