Video?

Jag kan inte lägga upp en video! Hur gör man på den nya plattformen? inte somm innan i alla fall! det blir liksom en ruta med en grejimojj inuti, inte en video! SNÄLLA, DEN SOM VET HUR MAN GÖR PÅ NYA PLATTFORMEN KOMMER JAG LÄNKA TILL!  Ha det bra sålänge, nu ska jag gå ut och sätta mig med datorn ;)

Matilda hade hittat denna bilden och lagt upp på sin blogg. GUD VAD JAG ÄLSKAR DEN! Ser så himlans härligt ut! vet inte riktigt varför jag gillar den så mycket... ;)

Kommentarer
Postat av: johanna

Du väljer "bädda in" koden från youtube (precis som man gjorde innan också) Sen så klistrar du in den i HTML koden (som finns när du gör ett nytt inlägg, uppe bland alla andra ikoner, precis som med gamla blogg.se också)
Sen så klickar du på uppdatera längst ner (precis som innan) och då får man en gul ruta i inlägget (obs, man ser ingen video) Men sen när du publicerar inlägget så kommer man att kunna se videon i inlägget, alltså när man går in på din blogg. haha fattar du? lite konstig förklaring men du får kommentera min blogg om du inte fattar ;)

2012-06-18 ♥ 13:47:35
URL: http://flows.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0