Jag har skaffat instagram!

Åå herregud vilken underbar vecka det har varit! fått så himla mycket färg att det inte är klokt! (ok, kanske inte så mycket men jag har ful bränna efter linne) Men nu var det inte det jag skulle prata om...

Eftersom jag har ny telefon som funkar, har jag skaffat instagram! sök på HANNALSCHMIDT (fast kanske med små bokstäver) och följ mig! jag Följer er tillbaka då! Håller på att ladda över några bilder, som jag ska ladda upp här på bloggen senare, till mobilen just nu. Så följ mig på instagram där jag förmodligen kommer lägga ut bilderna i förväg hedanefter!
Nu kan inte jag riktigt hur jag laddar över instagrambilderna hit då det inte finns någon mapp med de bilderna på telefonen när man tittar på datorn. Men jag bjuder på en annan gosig bild istället
vet inte om jag lagt upp bilden här innan? men den är i alla fall så bra! :P
(det är jag som står med ena foten i luften, brorsan till vänster om mig, Matilda till höger och personen hon håller i är Tim, hennes brorsa. Resten är bara annat folk)

Kommentarer
Postat av: Telle

Du får berätta sen om det var värt att skaffa instagram :o har funtat på det, men vet inte säkert ännu... Måste skaffa en iPhone först i vilket fall menmen du fattar biffen c:

2012-05-03 ♥ 21:27:26
URL: http://telles.se
Postat av: Linda

du har en jätte härlig blogg :)

2012-05-03 ♥ 22:29:16
URL: http://lindaoherrbasse.blogg.se/
Postat av: Carro

Awesome ;3

Instagram äger :) kramisar Carro

2012-05-03 ♥ 22:49:55
URL: http://carolina97.myshowroom.se/
Postat av: josefine

Fin bild :)

2012-05-09 ♥ 07:07:40
URL: http://jossestarkspals.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0